KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De romantische grachten van Amsterdam
 

Ontdek een cultuurreus

Ontdek de culturele rijkdommen van deze charmante wereldstad. Boek vliegtickets naar Amsterdam en bezoek het Anne Frank Huis, Van Gogh Museum of wandel door het Vondelpark. Overal waar u loopt, rondvaart of fietst is cultuur. De eeuwenoude grachtenpanden, het Paleis op de Dam en het Rijksmuseum: ze ademen een sfeer van weleer. Terwijl het nieuwe EYE Filmmuseum u juist de hypermoderne kant van Amsterdam toont.

Culturele schatten in Amsterdam en omgeving

Wist u dat de grachtengordel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Struin door de 9 straatjes of ontdek de hoofdstad vanaf het water op een rondvaartboot. Ook in de omgeving van Amsterdam valt veel te beleven. Bezoek de Zaanse Schans en de Keukenhof. Hollandser bestaat niet! Amsterdam is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Europa. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Amsterdam!

Duik het nachtleven in

Hollandse pot of Indonesische rijsttafel? Proef de veelzijdigheid van deze kleine wereldstad. Beleef hoe elke Amsterdamse wijk anders is. Neem de Jordaan, De Pijp of Amsterdam-Noord… één ding hebben ze gemeen: overal zijn de cafés tot in de late uurtjes geopend. Net als de concertzalen. Van klassiek (Concertgebouw) tot rock (Paradiso): Amsterdam heeft het allemaal!

Vliegtickets naar Amsterdam voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Amsterdam boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Nederland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Amsterdam

 

Des te meer redenen om Amsterdam te bezoeken

 

yelp
Amsterdam: Hotspots

Meer hotspots
 

Amsterdam: soortgelijke bestemmingen