KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Skeppsholmen-brug, Stockholm
 

Ontdek de stad die is gebouwd op 14 eilanden

Musea, natuur en pretparken in één stad? Boek vliegtickets naar Stockholm en verken de hoofdstad van Zweden. Bezoek het Vasa Museum waar u aan boord kunt van een oorlogsschip uit de 17e eeuw. Bewonder het Stockholms Slott en geniet van het uitzicht vanuit de toren van het Stockholm Stadhus. Het zal u verbazen hoeveel water er door en om de stad loopt: Stockholm wordt niet voor niets het Venetië van Scandinavië genoemd!

De culturele kant van Stockholm

Gamla Stan is het oudste deel van Stockholm. In de met kinderkopjes geplaveide straten vindt u middeleeuwse gebouwen, uitstekende cafés en restaurants en winkels met Zweedse designartikelen. Op cultureel gebied is er in Stockholm heel wat te doen. Wie van kunst houdt mag het National Museum en het Moderna Museet niet overslaan. Hier hangt werk van moderne kunstenaars als Andy Warhol. In het National Museum zijn vroegere eeuwen vertegenwoordigd met kunst van Rembrandt en Degas. Stockholm is een ideale bestemming voor een culturele stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in Zweden. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Stockholm!

Vermaak voor de hele familie

Stockholm is een bestemming voor de hele familie. Een goede manier om de stad te verkennen is per boot, Stockholm is namelijk gebouwd op 14 eilanden. Zweden is natuurlijk ook het land van Pippi Langkous. In het miniatuurmuseum Junibacken stapt u in de sprookjestrein die u door de wondere wereld van Astrid Lindgren voert. Houdt uw familie meer van actie? Ga dan naar het pretpark Tivoli Gröna Lund. Het park ligt middenin de stad en heeft meerdere achtbanen.

Vliegtickets naar Stockholm voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Stockholm boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Zweden snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Stockholm

 

Des te meer redenen om Stockholm te bezoeken

 

yelp
Stockholm: Hotspots

 

Stockholm: soortgelijke bestemmingen