KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Verenigd Koninkrijk

Tuin in het dorpje Bibury, Verenigd Koninkrijk

High tea op een eiland vol kastelen

Wilt u rondreizen op een eiland vol historie? Boek vliegtickets naar het Verenigd Koninkrijk en zoek het monster van Loch Ness in Schotland of stap op een dubbeldekker in Engeland. In Noord-Ierland maakt u een stedentrip naar sfeervol Belfast en in Wales wandelt u door het mooie Snowdonia National Park. Wie geïnteresseerd is in de prehistorie kan hier ook zijn lol op. Stonehenge is een van de beroemdste monumenten uit deze tijd op aarde!

 

Naar Verenigd Koninkrijk

Koninklijke pracht

Landhuizen, kastelen en kathedralen. Het Verenigd Koninkrijk heeft er genoeg. Zoals de indrukwekkende kathedraal van Durham in de gelijknamige plaats. Loop net als koningin Elizabeth door de hallen van Windsor Castle, het grootste en oudst bewoonde kasteel ter wereld. Of bezoek het Alnwick Castle waar Harry Potter werd opgenomen. Kunt u er geen genoeg van krijgen? Breng dan een bezoek aan Wales. Dit sprookjesachtige land staat vol met kastelen. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar het Verenigd Koninkrijk! 

Indrukwekkende steden

Wie Engeland bezoekt kan Londen eigenlijk niet overslaan. In de metropool is voor iedereen wel wat interessants te vinden. Bezoek bijvoorbeeld een musical of bewonder de Big Ben. Natuurlijk kan een high tea in Notting Hill niet uitblijven. Een andere bijzondere stad is Edinburgh in Schotland. Loop over de hoofdstraat ‘Royal Mile’ van Edinburgh Castle naar Holyrood Palace. Of neem met de kinderen deel aan wetenschappelijke proeven in het fascinerende Nationaal Museum. ’s Avonds kunt u in de pub dansen op de klanken van de doedelzak. Vergeet uw Schotse rok niet aan te trekken!

Vliegtickets naar Verenigd Koninkrijk voor een prachtige vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Verenigd Koninkrijk boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt het Verenigd Koninkrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

De hoogtepunten van Verenigd Koninkrijk