KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Klassieke rode Londense telefooncellen
 

Indrukwekkende musea en verleidelijke winkels

Rode telefooncellen en zwarte taxi’s bepalen het kenmerkende straatbeeld. Boek vliegtickets naar Londen en kom terug met een waslijst aan culturele ervaringen en de allerlaatste trends in uw shopping bags. Bezoek Buckingham Palace en maak kennis met de Beefeaters in de Tower of London. Een wandeling door Hyde Park is een heerlijk begin van de dag. En als u toch in de buurt bent, vergaap u dan in Harrods aan couture en glinsterende diamanten. In Londen hoeft u zich geen moment te vervelen!

Ontdek een stad vol iconen

Of u nu graag langs de duurste etalages wandelt of op zoek bent naar koopjes, iedereen slaagt in Londen. Grote warenhuizen en winkelketens vindt u aan de drukke Oxford Street. Houdt u meer van unieke boetiekjes of antiekwinkels? Stap in een taxi en laat u naar de kleurrijke straten van Notting Hill brengen. Houdt u meer van geschiedenis? Dan mag u de imposante Tower of London niet missen. Met een wandeling over de iconische Tower Bridge bent u er in een oogwenk! Londen is de ideale bestemming voor een gevarieerde stedentrip en het startpunt voor een vakantie in Engeland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Londen!

Musea en Engelse pubs in overvloed

U kunt gerust een heel weekend vullen met de vele musea die Londen kent. Het British Museum is alleen vanwege de opvallende architectuur al een bezoek waard. Voor moderne kunst moet u in Tate Modern op de South Bank zijn. Aan deze oever staat ook de London Eye: in de glazen cabines heeft u een weergaloos uitzicht over de stad. En als de Big Ben ’s middags 5 uur slaat, stromen de Londense pubs vol: tijd voor een pint!

Vliegtickets naar Londen voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Londen boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt het Verenigd Koninkrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Londen

 

Des te meer redenen om Londen te bezoeken

 

yelp
Londen: Hotspots

Meer hotspots
 

Londen: soortgelijke bestemmingen