KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Stadscentrum Manama, Bahrain
 

Ontdek traditionele en moderne souks

Waant u zich graag in oosterse sferen? Boek vliegtickets naar Bahrein en ga shoppen in de oude souks en moderne winkelcentra. Verken het historische stadscentrum van Manama en bezoek het oude Bahrein Fort of de moderne Al-Fatih Moskee. Bahrein is een eiland en wordt via een brug met Saoedi-Arabië verbonden. Duikfanaten kunnen hun lol op in de wateren rondom Bahrein vol prachtige vissen en kleurrijk koraal. Bahrein is de parel van de Perzische Golf!

Shoppen in de souks

Perzische tapijten, glinsterend goud en Arabische kruiden: in Bahrein vindt u het allemaal.
De Manama Souk is een gezellige wirwar van straatjes vol winkels en straatstalletjes waar verkopers u proberen te verleiden tot een aankoop. In Gold City kunt u terecht voor sieraden in alle soorten en maten. Een bijzondere ervaring is de A’ali Mall. In dit moderne winkelcentrum zit een verrassing verstopt: de Souk Al Tawaweesh-sectie. Dit gedeelte is ingericht als een Arabische souk. Waan u in traditionele Arabische straten maar dan met het comfort van airconditioning. Bahrein is een ideale bestemming voor een gevarieerde vakantie in het Midden-Oosten. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Bahrein!

Duik naar parels in de Golf

Er zijn duikmogelijkheden te over in Bahrein, maar één van de grootste attracties is het maken van een parelduik. Het duiken naar parels is hier een eeuwenoude traditie en was vroeger een van de grootste inkomstenbronnen van Bahrein. Tijdens een parelduikcursus leert u over de historie van deze traditie en zult u een duik maken naar één van Bahreins grootste parelbanken. Wie een parel vindt, mag deze houden!

Vliegtickets naar Bahrein voor een gevarieerde vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Bahrein boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Bahrein snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Bahrein

 

yelp
Bahrein: Hotspots

 

Bahrein: soortgelijke bestemmingen