Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Museum voor Islamitische Kunst, Doha
 

Slenteren tussen luxueuze gebouwen

Een moderne stad in de woestijn bezoeken? Boek vliegtickets naar Doha en bekijk de Grote Moskee, de klokkentoren en het Museum voor Islamitische Kunst. Met een groot Aqua Park, mooie bioscopen en de achtbanen van Aladdins Kingdom is de stad ook prima te bezoeken met het hele gezin. Neem de kinderen ook mee naar het gezellige Al Bidda Park en geniet in de schaduw van een palmboom van een picknick met uitzicht over de blauwe zee. Dat is nog eens smakelijk eten!

Museumbezoekje aan de kust

De musea in Doha zitten vaak in de prachtigste gebouwen. Bezoek bijvoorbeeld het Moorse Al Koot Fort waar een bijzonder volkenkundig museum in gevestigd zit. Of ga naar het Nationaal Museum in een voormalig emirpaleis. Deze ligt aan het uiteinde van de 7 kilometer lange boulevard de Corniche. Een populaire plek om rond te hangen tussen palmbomen aan de ene kant, en de kust met vrolijke vissersbootjes aan de andere kant. Ook voor de mooiste stranden hoeft u niet ver buiten de stad te reizen. Doha is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Qatar. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Doha!

Vurige volbloeden

In het rijke Qatar kunt u dagenlang shoppen als u wilt. Niet alleen in chique winkelcentra, maar vooral ook in sfeervolle soeks. Bekijk de valkenhandel op de Falcon Souq of koop mooie souvenirs en pittige kruiden op de Souq Waqif. Vooral op de Animal Market is het met onder meer geiten, kamelen en ganzen een drukte van jewelste. Dierenliefhebbers mogen ook een bezoekje aan een paardenfokkerij niet overslaan. ’s Werelds mooiste Arabische volbloed paarden staan hier. Prachtig!

Vliegtickets naar Doha voor chique vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Doha boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Qatar snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

yelp
Doha: Hotspots

 

Doha: soortgelijke bestemmingen