KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Verenigde Arabische Emiraten

Wolkenkrabbers in Dubai

Winkelcentra en woestijnen

Luxe, woestijnen en architectuur combineren op een zonvakantie? Boek vliegtickets naar Verenigde Arabische Emiraten en ontdek de 7 verschillende delen. In Sharjah kunt u in de musea veel te weten komen over het leven, de cultuur en de geschiedenis hier. In Umm al-Qaywayn glijdt u van de snelle banen van Dreamland Aqua Park en in Ajman gaat u lekker naar het strand. Snorkelen doet u bij Fujairah en golfen in Ras al-Khaimah. Geniet van het goede leven!

 

Naar Verenigde Arabische Emiraten

Racen in Dubai

Dubai is het bekendste emiraat van de 7. Vooral de imposante architectuur is een grote publiekstrekker. Zoals Burj Khalifa, met 828 meter het hoogste gebouw ter wereld. Winkelen kan er ook uitstekend. Bijvoorbeeld in het immense Mall of Dubai, waar ook een groot aquarium in is gebouwd. Of koop goud en kruiden bij de Gold Souk. Een spannende woestijnsafari maken kan in de Verenigde Arabische Emiraten eigenlijk niet missen. De chauffeur van uw ‘fourwheeldrive’ rijdt u behendig over de zandduinen. Maar doe wel een gordel om want het gaat er wild aan toe! Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Verenigde Arabische Emiraten! 

Prachtig Abu Dhabi

In het emiraat Abu Dhabi ligt de gelijknamige hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Bezoek hier de gigantische Sjeik Zayed-moskee. Deze is vernoemd naar sjeik Zayed bin Sultan al Nuhayyan, de eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten. Hij ligt er ook begraven. De autoliefhebber zit met het Yas Marina Formule 1 Circuit én het themapark Ferrari World goed in Abu Dhabi. En ook om dieren te bewonderen kunt u hier terecht. In de stad Al Ain ligt een mooie dierentuin en bezoek er ook de interessante kamelenmarkt!

Vliegtickets naar Verenigde Arabische Emiraten voor een luxe vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Verenigde Arabische Emiraten boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Arabische Emiraten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

De hoogtepunten van Verenigde Arabische Emiraten

 

Verenigde Arabische Emiraten: alle bestemmingen

Dubai ANG 3092