Flights to Casablanca (CAS) from

Select origin
Select destination

Las mejores tarifas en vuelos Business Class a Saint Croix (STX)

Luxembourg City(LUX)
toCasablanca(CAS)
*Fares displayed have been collected within the last 48hrs and may no longer be available at time of booking. Additional fees and charges for optional products and services may apply.

Fly to Casablanca with KLM

Samen met ons wereldwijde partnernetwerk bieden wij als KLM vluchten aan naar de luchthaven Mohamed V Airport (CMN) in Casablanca. Als u nog vragen heeft over uw vlucht naar Casablanca, neem dan gerust contact met ons op via Facebook, Messenger, Twitter of WhatsApp. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en helpen u graag verder.

Topattracties in Casablanca

  • De Hassan II Moskee: een adembenemende, religieuze locatie, de grootste moskee van Marokko en de 13e grootste van de wereld.
  • De Morocco Mall: het 2e grootste winkelcentrum van Afrika met een oppervlakte van maar liefst 200.000 m² en een massief 1.000.000-liter aquarium met 40 verschillende vissoorten.
  • Het Koninklijk Paleis: een meesterwerk van Islamitische architectuur, omgeven door prachtige sinaasappelboomgaarden en uitgebreide watervoorzieningen.
  • Het Sinbad Park: een modern amusementspark met leuke attracties en activiteiten voor bezoekers zoals de achtbaan, botsautootjes, glijbanen en roeibootjes, een dierentuin en een archeologisch park.
  • The Corniche: een populaire toeristenbuurt met een heleboel koffiehuizen en visrestaurants gelegen aan een prachtig zandstrand.

Wat is het beste vervoermiddel in Casablanca?

Rondom Casablanca zijn er talloze verbindingen met openbaar vervoer waarmee u de stad kunt gaan verkennen. Treinen rijden vaak en zijn betrouwbaar, en er zijn ook veel busroutes beschikbaar. De kaartjes zijn niet duur en er is vaak weinig verschil in prijs tussen een 1e klasse en 2e klasse kaartje op de trein. Kies voor 1e klasse zodat u verzekerd bent van een zitplaats! Als u met de bus wilt gaan, adviseren we u de CTM website te raadplegen voor meer informatie over veilig reizen met de bus. De taxi is ook een prima optie maar het is hier de gewoonte dat taxi’s gedeeld worden tot met wel 6 personen. Het kan dus zijn dat u op enkele plaatsen moet stoppen voordat u uw bestemming bereikt. Liever met een privétaxi? Neem dan een “Petit” taxi – deze zijn felrood, dus gemakkelijk te herkennen in het verkeer!

Hoe is het weer in Casablanca?

Het hoogseizoen in Casablanca loopt van juli tot september als de zon meer dan 8 uur per dag schijnt en de temperaturen stijgen tot gemiddeld zo’n 23°C. Eerder of later in het jaar is het nog steeds aangenaam. De koudste maand is januari, bij een toch nog aangename temperatuur van ongeveer 15°C.

Weather in Casablanca

21 °CThursday22/10/2020
21 °CFriday23/10/2020
21 °CSaturday24/10/2020
20 °CSunday25/10/2020
19 °CMonday26/10/2020
19 °CTuesday27/10/2020
20 °CWednesday28/10/2020
Powered by: OpenWeatherMap.org
*All amounts are in EUR. Taxes and surcharges are included. No booking fee is applicable, but a payment surcharge may apply. Prices shown may vary depending on fare availability. You will see the final amount when selecting your payment method.