Affiliatieprogramma KLM

Promoot KLM-vluchten via uw app, blog of website en ontvang commissie op boekingen gemaakt op KLM.com. Doe vandaag nog mee aan het affiliatieprogramma van KLM!
 

Voordelen van KLM-affiliatie

  • Verbind uw merk aan KLM en werk samen met een van de grootste namen in de reisbranche
  • cookies blijven 30 dagen geldig
  • Mobiel volgen
  • Internationaal volgen
  • Snelle goedkeuring van verkopen
  • Tools om adverteren te versoepelen en conversie te optimaliseren: link maker, productfeed, op maat gemaakte (mobiele) banners en widget voor vluchten zoeken


Commissie
Middellangeafstandsvluchten1% van de omzet
Langeafstandsvluchten1,5% van de omzet
 
 

Wie kunnen KLM-affiliate worden?

Websites, blogs en vergelijksites over reizen zijn van harte welkom als KLM-affiliate.

Heeft u een website die vluchten vergelijkt en wilt u gebruikmaken van onze API? Doe dan mee aan het metazoekprogramma van KLM! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Helaas accepteren we geen SEA-affiliates.

Word KLM-affiliate

Aanmelden

Na uw inschrijfverzoek informeren wij u zo snel mogelijk over uw goedkeuring zodat u direct KLM-vluchten kunt promoten op uw website, blog of app. Ook krijgt u dan toegang tot de campagnes en materialen die worden gebruikt in uw land. Dankzij onze wereldwijde tracker wordt u gecompenseerd voor alle boekingen op KLM.com die na een bezoek aan uw website, blog of app zijn gemaakt (ongeacht het land van herkomst, de vertrekluchthaven, de taal en de valuta). 

 
 

Over KLM

KLM Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is een wereldwijde luchtvaartmaatschappij gebaseerd in Nederland en opgericht in 1919. KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. KLM werkt nauw samen met Air France binnen de Air France-KLM Group. Sinds de fusie van de 2 ondernemingen in 2004, functioneren beide als aparte luchtvaartmaatschappijen met ieder hun eigen identiteit en merk. De Air France-KLM Group is de grootste groepsonderneming binnen de Europese luchtvaartindustrie.

Ieder jaar kiezen meer dan 20 miljoen passagiers voor KLM vanwege:

  • Flexibele keuze aan vertrekluchthavens en meer dan 100 bestemmingen
  • Uitmuntende service aan boord
  • Scherpe tarieven voor de VS, Afrika, Azië en vele Europese bestemmingen én regelmatig speciale aanbiedingen