Alles over onze partners

Onze almaar groeiende lijst airlines en overige partners biedt u altijd vele mogelijkheden om Miles te sparen en te besteden. Bij de meeste van onze partners kunt u niet alleen profiteren van vaste voordelen, maar ook van exclusieve tijdelijke aanbiedingen waarmee u uw Miles-saldo nog sneller kunt aanvullen.

Onze partners

Flying Blue heeft een netwerk van ruim 100 partners, die op allerlei terreinen actief zijn. Bij de meeste partners kunt u Miles sparen als u hun producten koopt of diensten afneemt. Bij andere partners kunt u uw Miles gebruiken om hun producten te kopen, en bij sommige partners kunt u zelfs kiezen of u Miles wilt sparen of besteden. Bekijk wat onze partners u te bieden hebben.

 

Reisgerelateerde partners

Flying Blue wil uw reizen zo soepel en lonend mogelijk maken. Daarom werken we niet alleen samen met andere luchtvaartmaatschappijen, maar ook met tal van hotels en autoverhuur-, verzekerings- en creditcardbedrijven om ervoor te zorgen dat u, als gewaardeerde deelnemer, optimaal van uw reis kunt profiteren.
 

Partners op het gebied van lifestyle & vrijetijdsbesteding

Maar dat is niet alles! Wij willen dat u optimaal van het leven geniet. Wat uw passie ook is, wij bieden voor ieder wat wils: een ritje in een racewagen, een trip naar Parijs met privéchauffeur, naar de film met een vriend of vriendin of een onvergetelijk dagje winkelen. En terwijl u geniet, spaart u ook nog eens Miles. Wat wilt u nog meer?

Wilt u weten waar u Miles kunt sparen en besteden? Bekijk dan onze speciale partnerpagina’s. Hier vindt u meer informatie over onze partners en alles wat zij te bieden hebben.

Bekijk onze partnerpagina’s