Koop een ticket met Miles

Elke Flying Blue Mile brengt uw droombestemming dichterbij. Grijp dus die kans en maak met Miles de reis van uw leven. Het werkt als volgt.
 
a women giving her card for payment
 
 

Boek uw reward ticket

ecl:0-fbbyn-CFE28BFE_3B00_49E8_A4B07CDDDF777515-image-file
U gebruikt uw Miles om enkele reizen of retourvluchten te boeken met KLM, Air France, HOP! en Transavia, in Economy Class of Business Class. Bent u een Silver-, Gold-, of Platinum-deelnemer en wilt u een Air France-vlucht boeken? Dan kunt u uw Miles ook besteden aan tickets in First Class

Het aantal Miles dat u nodig heeft om uw ticket te boeken hangt af van het vertrekpunt, de bestemming en de datum van uw vlucht.

Houd er rekening mee dat u uw Miles niet kunt gebruiken om belastingen en toeslagen te betalen. Deze moeten apart betaald worden op het moment van reserveren.

Reist u met uw kind, of wilt u een reward ticket boeken voor een kind dat alleen reist?
Neem contact op met de klantenservice  om te reserveren.
 
 

Extra opties boeken

ecl:0-fbbyn-BE080C60_0B05_477F_855F75E4E3C173BC-image-file
Wist u dat Nederlanders tot de langste mensen ter wereld behoren? Als u ook gezegend bent met een paar lange benen, gebruik dan uw Miles om een stoel te reserveren met extra beenruimte. Besteed uw Miles aan à la carte-maaltijden of extra ruimbagage – eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw vlucht nog aangenamer te maken.

Ga naar uw boeking om uw vlucht uit te breiden met extra opties.