Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Over een hotel boeken

Ontspan, geniet en voel u thuis! Kies uit duizenden hotels wereldwijd. Een hotelverblijf reserveert u bij ons eenvoudig online.

Reserveren

Wanneer u een vlucht boekt op KLM.com kunt u nu ook meteen een hotel reserveren. En als u uw vlucht al eerder heeft geboekt, kunt u op onze website ook gewoon uw hotelverblijf apart boeken.

Of u nu apart een hotel reserveert of wanneer u een vlucht boekt, u hoeft alleen maar uw bestemming en verblijfsdata in te vullen om een lijst van beschikbare hotels op te vragen. Vervolgens kunt u uw zoekopdracht sorteren op aantal sterren, afstand, populariteit, prijs, of beoordeling. Kies het hotel en vul uw gegevens in.

Na het maken van uw reservering ziet u een bevestigingspagina met uw reserveringsnummer en pincode. Bewaar deze gegevens voor eventueel toekomstig gebruik. U ontvangt altijd een bevestigingsmail met alle informatie en contactgegevens van uw hotel. 

U kunt voor dezelfde dag nog een overnachting reserveren.

Reserveer een hotel

Betalen

U betaalt uw verblijf doorgaans bij het hotel. Bij het online reserveren heeft u een geldige MasterCard, Visa of American Express creditcard nodig. Uw creditcardgegevens worden gebruikt om uw boeking bij het hotel te garanderen. Sommige hotels schrijven een deel van het bedrag af voordat u arriveert. Boekt u een speciale aanbieding, dan kan het hotel het volledige bedrag van tevoren innen.

Uw creditcardgegevens worden via een beveiligde server naar ons verstuurd, waarbij alle persoonlijke en creditcardgegevens worden versleuteld. KLM schrijft geen geld van uw creditcard af.

Wat bij de kamerprijs is inbegrepen vindt u bij de informatie over uw hotelkamer. Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Heeft u vragen over de betaling, neem dan contact op met het hotel. De contactgegevens van het hotel vindt u in de e-mail en in de online bevestiging van uw reservering.

Wijzigen of annuleren

Uw hotelreservering wordt behandeld door onze partner Booking.com. Om uw hotelreservering te wijzigen of te annuleren, heeft u de pincode en het reserveringsnummer nodig, die u kunt vinden in uw bevestigingsmail. Meestal kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Afhankelijk van de voorwaarden van de gemaakte reservering, kunt u uw boeking aanpassen of annuleren. De annuleringsvoorwaarden staan bij de Algemene Voorwaarden in uw bevestigingsmail.

Wijzig of annuleer een hotelreservering 

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com