Beste Prijs Garantie

Bij het online zoeken naar de beste KLM-prijs, kunt u rekenen op de garantie van klm.com. Vindt u online een lager tarief dat van toepassing is op dezelfde KLM-vlucht, reisklasse, route en land van reservering, dan kunt u restitutie aanvragen.

Onze Beste Prijs Garantie

Onze Beste Prijs Garantie is van toepassing op de laagste Economy en Business Class-tarieven van KLM. De garantie geldt voor alle gepubliceerde tarieven, met uitzondering van:
  • speciale tarieven, zoals bedrijfskortingen, militaire tarieven, studententickets, etc.;  
  • tickets die deel uitmaken van een gecombineerd arrangement;
  • tarieven waarvan de luchtvaartmaatschappij of routegegevens pas na aankoop worden bekendgemaakt.

Meer informatie over onze tarieven

Wanneer kan ik restitutie aanvragen?

Indien u online een lager tarief vindt dat van toepassing is op dezelfde KLM-vlucht, reisklasse, route en land van reservering, kunt u restitutie aanvragen. Het tarief dient minstens € 5 lager te zijn dan het klm.com-tarief, en moet beschikbaar zijn op dezelfde dag dat u het klm.com-ticket heeft geboekt. Indien uw restitutieverzoek wordt goedgekeurd ontvangt u een Travel Credit Voucher die u bij een volgende boeking kunt besteden. Denk eraan uw restitutieverzoek op dezelfde dag in te dienen als dat u het klm.com-ticket koopt.

Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie

Hoe kan ik een restitutieverzoek indienen?

Het restitutieformulier is online beschikbaar. Vul alle velden van het formulier volledig in en klik vervolgens op indienen. Een medewerker van de KLM Klantenservice zal via e-mail contact opnemen over uw verzoek.  

Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie

Indienen van een restitutieverzoek