Extra legroom seat intercontinental

Stoel met extra beenruimte op intercontinentale vluchten

Strek uw benen in een van onze stoelen met extra beenruimte op intercontinentale vluchten, met meer beenruimte dan een standaard Economy Class-stoel, waardoor u relaxed aankomt op uw bestemming. Deze stoel is tot 12,5 cm (5 in) naar achter verstelbaar en beschikt over een persoonlijk entertainmentscherm dat u kunt uitklappen uit uw armleuning. Vanwege de locatie van deze stoelen, naast de nooduitgang, gelden er voorwaarden om hier te kunnen zitten. Daarnaast dient u uw bagage tijdens het opstijgen en landen op te bergen in de opbergvakken boven uw hoofd.

Kenmerken

  • Tot 61 cm (24 inch) meer beenruimte dan standaard Economy
  • Tot 12,5 cm (5 inch) naar achter verstelbaar
  • Ergonomisch ontworpen
  • Stoelen naast de nooduitgang
  • Let op: er gelden voorwaarden voor deze stoel
Reserveer deze stoel

Voorwaarden voor KLM’s stoel met extra beenruimte

In het geval van een evacuatie moet u bereid en in staat zijn om ons cabinepersoneel te helpen. Hiervoor moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U reist niet met een kind jonger dan 12 jaar of een (huis)dier.
  • U kunt Nederlands- of Engelstalige instructies van ons cabinepersoneel verstaan, begrijpen en opvolgen.
  • U heeft geen aandoening die u belemmert bij het verlenen van assistentie in geval van een evacuatie, of waardoor u gewond zou kunnen raken tijdens het verlenen van assistentie.
  • U bent bereid onze geautoriseerde cabinemedewerkers te assisteren met de evacuatietaken die eventueel aan u worden toegewezen.
Mocht er toch enige twijfel zijn over uw capaciteiten om te helpen tijdens een noodgeval, dan kan ons cabinepersoneel besluiten u een andere stoel te geven.

Reserveer uw favoriete stoel

U kunt uw stoel met extra beenruimte reserveren tijdens de boeking van uw KLM-vlucht, of op een later moment via Mijn Reis. Er is op elke vlucht een beperkt aantal stoelen in deze zone beschikbaar, dus als u zeker wil zijn van deze stoel of graag naast uw reisgenoot wil zitten, wacht dan niet te lang met uw reservering.

Flying Blue-voordelen

Als u een Flying Blue Platinum-deelnemer bent, kunt u kosteloos een stoel met extra beenruimte reserveren. Flying Blue Gold-deelnemers betalen slechts de helft van de prijs en Silver-deelnemers betalen 25% minder. Voor alle Flying Blue Explorer-deelnemers is er een korting van 10%.

U wilt misschien meer weten over…