Dineren in Economy Class

Geniet in KLM Economy Class van een uitgebreid assortiment dranken, een ruime keuze uit maaltijden, of een zoete of hartige snack.
 

Economy Class op intercontinentale vluchten

Op intercontinentale KLM vluchten helpen we u installeren voor de reis met een flesje water, een verpakt opfrisdoekje en een koptelefoon. Tijdens uw vlucht bieden we een ruime keuze uit maaltijden, inclusief warme gerechten, een rijkelijk gevulde salade en een dessert. Het precieze aanbod kan per vlucht verschillen, afhankelijk van de lokale tijd en de lengte van de vlucht. Tussen de maaltijden door serveren wij snacks of een sandwich. Op ieder moment kunt u bij de crew terecht voor een extra snack.

Dranken
Bij uw maaltijd serveren we warme en koude dranken (met en zonder alcohol), zoals duurzame koffie en thee, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn. Gedurende de hele vlucht mag u een extra drankje halen in de galley.

A la carte menu

Wilt u liever iets meer keuze in de maaltijden? Als uw intercontinentale vlucht vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol, kunt u tot 24 uur voor vertrek een à la carte-menu bestellen. De prijzen voor deze maaltijden variëren tussen de EUR 19 en EUR 30. Bekijk het volledige menu tijdens het boeken van uw vlucht of in Mijn Reis. Zorg ervoor dat u het zo snel mogelijk bestelt, we hebben namelijk maar een beperkt aantal à la carte-maaltijden beschikbaar per vlucht.

Van en naar Azië

Aan boord van alle KLM-vluchten van en naar China, India, Japan en Korea serveren wij Aziatische maaltijden die door gerenommeerde restaurants zijn bereid.

Lees verder over

 

Economy Class Europa

Zoals altijd hebben we voor u een uitgebreide selectie warme en koude dranken, zoals vruchtensappen, frisdranken, wijnen, bier en koffie of thee.

Afhankelijk van de duur van de vlucht en de vertrektijd serveren we een snack, een verse sandwich of een warme maaltijd. We vernieuwen onze selectie van snacks, sandwiches en warme maaltijden regelmatig.