Actuele vluchtinformatie via telefoon, e-mail en SMS

Tijdens uw reis houden we u graag op de hoogte van relevante vluchtinformatie. Met onze KLM Connect-service zullen wij u, zodra er wijzigingen in uw reisschema zijn, zo goed mogelijk per telefoon, SMS en e-mail informeren.
 

Gratis berichten ontvangen over uw vlucht

We informeren u tijdens uw reis telefonisch, per SMS en via e-mail altijd gratis over relevante vluchtinformatie. Ook wanneer uw reisschema verandert nemen we contact met u op.

U ontvangt een KLM Connect-bericht van ons in de volgende gevallen:

VluchtinformatieType berichtWanneer?
Bij aanvang van het incheckenE-mail30 uur voor vertrek*. Via de meegestuurde link kunt u rechtstreeks inchecken.
Bij vertraging

Telefonisch bericht (intercontinentale vluchten)

SMS en e-mail (alle vluchten)

Bij vertragingen van meer dan 30 minuten, of bij meerdere vertragingen die samen langer zijn dan 30 minuten.
Bij annuleringTelefonisch bericht, e-mail en SMSBij annulering van uw vlucht ontvangt u bericht over het omboeken naar een alternatieve vlucht en/of het aanvragen van teruggave.
Bij aflevering van vertraagde bagageSMS en e-mailIndien uw bagage vertraagd is: nadat u bij aankomst een ‘Property Irregularity Report’ heeft ingevuld.


* 24 uur voor vertrek van vluchten van en naar de Verenigde Staten.

Als de ‘Unaccompanied Minor-service’ is gereserveerd voor een alleenreizend kind, dan houden we de persoon die het ticket heeft geboekt telefonisch, per e-mail en SMS op de hoogte van eventuele wijzigingen in het reisschema van het kind.

 

Hebben wij uw contactgegevens?

Zorg dat u uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres opgeeft tijdens het boeken van uw vlucht. Reserveert u via een reisagent, vraag hem dan uw gegevens door te geven.

U kunt uw contactgegevens ook opgeven of wijzigen door in te loggen op ‘Mijn Reis ’ of in uw Flying Blue profiel.

 

Afmelden

Als u geen KLM Connect-berichten over uw vlucht en eventuele wijzigingen in uw reisschema van ons wilt ontvangen dan kunt u zich afmelden. U ontvangt dan geen berichten meer op het e-mailadres en/of telefoonnummer dat u opgaf.

  • E-mail: via de link onderaan een e-mail over uw vlucht.
  • SMS: stuur een bericht met de tekst ‘STOP’ als antwoord op een SMS van ons. Een uitzondering geldt voor het SMS bericht dat het instappen is begonnen.

Hiervoor kunt u zich uitsluitend afmelden via ‘Mijn Reis’.