Verschillende award tickets voor verschillende voorkeuren

Zodra u een bepaald aantal Award Miles heeft gespaard, wilt u ze natuurlijk gebruiken om een vlucht te boeken! Het aantal Miles dat u hiervoor nodig heeft, hangt af van uw bestemming, reisklasse en flexibiliteit van uw reisdata. Er zijn vier verschillende soorten award tickets. Er zit dus altijd wel een geschikt award ticket bij.

Classic Awards

Yellow and pink suitcases

Onze Classic Awards zijn tickets die in ruil voor Award Miles bij KLM, AIR FRANCE en onze airline partners geboekt kunnen worden voor vluchten naar alle bestemmingen. Hoeveel Miles u nodig heeft, ontdekt u met de Miles Finder. Voor een ticket in Economy Class bent u uiteraard minder Award Miles kwijt dan voor een Business Class-ticket.

 • Verkrijgbaar voor alle Flying Blue-deelnemers en naar alle bestemmingen

 • Voor enkele en retourvluchten met KLM, AIR FRANCE en partner airlines, op basis van beschikbaarheid

 • Er kunnen op hetzelfde ticket meerdere vluchten en meerdere luchtvaartmaatschappijen worden gecombineerd mits de overstaptijd tussen de vluchten minder dan 24 uur is.

 • Classic Awards kunnen worden geannuleerd of gewijzigd tegen bijbetaling van €45


Promo Awards

Met onze Promo Awards, die nu exclusief online verkrijgbaar zijn, kunt u tot 50% Award Miles besparen! Breng regelmatig een bezoek aan onze website, want op de 1ste van iedere maand kunnen de nieuwe Promo Award-bestemmingen online worden geboekt. Door het ruimere aanbod aan bestemmingen zijn er nu meer award tickets beschikbaar dan ooit tevoren, vooral in Economy Class. U kunt maar liefst drie maanden van tevoren boeken; zo kunt u nog eenvoudiger een Promo Award-vlucht combineren met een andere vlucht. Genoeg tijd dus om uw reis voor te bereiden!

 • Verkrijgbaar voor alle Flying Blue-deelnemers

 • Vluchten voor een gereduceerd aantal Award Miles – bespaar tot 50%!

 • Voor vluchten met KLM, AIR FRANCE en deelnemende airline partners

 • Beperkte beschikbaarheid en alleen online te boeken


Bekijk alle Promo Awards

Flex Awards

Flex Awards zijn tickets die u meer flexibiliteit in uw reisdata geven en die kosteloos kunnen worden gewijzigd in het geval uw reisplannen veranderen.

 • Voor tickets bij KLM, AIR FRANCE, Kenya Airways en Tarom

 • Het aantal benodigde Miles is afhankelijk van de reisklasse en bestemming

 • Verkrijgbaar voor alle Flying Blue-deelnemers

 • Op basis van beschikbaarheid van zitplaatsen op de gekozen vlucht

Upgrades Awards

Onze upgrade awards bieden u de kans om te genieten van de voordelen van Premium Economy, Business Class of First Class op een vlucht met KLM, AIR FRANCE of een SkyTeam-partner. Het aantal Miles dat u voor een upgrade award nodig heeft verschilt per boekingsklasse: hoe hoger de boekingsklasse van uw regulier ticket, hoe minder Miles u nodig heeft voor een upgrade naar de volgende reisklasse. U kunt een upgrade award online boeken via 'Mijn Reis', maar u kunt ook bellen met het Flying Blue Service Centre of een van onze verkooppunten bezoeken.

 • Beschikbaar voor alle Flying Blue-deelnemers, naar alle bestemmingen, op basis van beschikbaarheid en alleen te boeken per enkele vlucht

 • Voor vluchten met KLM, AIR FRANCE en de meeste SkyTeam-partners

 • Een upgrade geeft u recht op toegang tot de volgende reisklasse, niet tot de daaropvolgende klasse (bijvoorbeeld van Economy Class naar Business Class, of van Business Class naar First Class)


Boek een upgrade award

Onze award tickets in één oogopslag

Soort awardClassic Award Promo Award Flex AwardUpgrade Award
Beschikbaar voor:alle deelnemers  alle deelnemersalle deelnemersalle deelnemers
Aantal benodigde Miles:afhankelijk van de boekingsklasse en bestemmingtot 50% kortingafhankelijk van de boekingsklasse en bestemmingafhankelijk van de boekingsklasse en bestemming
Airlines die deze awards aanbieden:KLM, AIR FRANCE en alle partner airlinesKLM, AIR FRANCE en alle enkele airline partnersKLM, AIR FRANCE, Kenya Airways en TaromKLM, AIR FRANCE en SkyTeam*
Beschikbaar voor:alle bestemmingen     regelmatig wisselende
selectie van
bestemmingen                    
alle bestemmingen    alle bestemmingen, op basis van beschikbaarheid
Wijzigingen/annuleringen:mogelijk tegen bijbetaling van €45niet mogelijkkosteloos mogelijkmogelijk tegen bijbetaling van €45

* Met uitzondering van Aerolíneas Argentinas, Alitalia, China Eastern, Garuda, Middle East Airlines, Saudi Arabian Airlines, Vietnam Airlines en Xiamen Airlines.

- Boek uw award ticket bij Transavia 

 • Op award tickets zijn mogelijk speciale algemene voorwaarden van toepassing. Controleer deze voorwaarden altijd voordat u een award ticket boekt.

 • U kunt uw Miles niet besteden aan luchthavenbelastingen en veiligheidstoeslagen. Deze dient u apart te betalen. Hetzelfde geldt voor een deel van de internationale toeslag op langeafstandsvluchten.

 • Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met het Flying Blue Service Centre.