Pluk de vruchten van uw Miles

Wat is er nog beter dan Award Miles sparen? Award Miles besteden natuurlijk! Flying Blue biedt hiervoor talloze mogelijkheden. Zo kunt u uw Miles bijvoorbeeld besteden aan vluchten, hotelovernachtingen, autohuur en nog veel meer.

Miles besteden aan vluchten

Colourful shopping bags

Met uw Award Miles kunt u award tickets boeken bij KLM, AIR FRANCE of een van onze vele airline partners. Hoeveel Miles u hiervoor nodig heeft, hangt af van uw bestemming. En vergeet niet bij onze Promo Awards te kijken of er een speciale aanbieding is.

Bekijk alle soorten award tickets
Boek een award ticket
Boek uw award ticket bij Transavia 

Promo Awards
KLM en AIR FRANCE bieden regelmatig extra voordelige award tickets aan naar wisselende bestemmingen. Dus bekijk onze Promo Awards, boek een vlucht en krijg tot maar liefst 50% korting op het aantal Miles dat u normaal gesproken nodig heeft voor een award ticket.


Wilt u een Promo Award bij KLM, AIR FRANCE of een van onze airline partners boeken? Boek nu!

Miles besteden aan vluchtgerelateerde diensten

U kunt met uw Miles betalen voor uw vlucht, maar u kunt uw Miles ook besteden aan vele andere gerelateerde services. Wilt u extra comfort tijdens uw vlucht, extra bagage meenemen of genieten van een paar ontspannen uurtjes in de luchthavenlounge? Kies uit de volgende services en betaal met uw Miles:

Extra bagage award
Tegen besteding van Miles mogen Flying Blue-deelnemers extra bagage inchecken boven op de standaard bagagevrijstelling. Deze voucher voor extra bagage is verkrijgbaar bij het Flying Blue Service Centre.

Upgrade award
Een upgrade award biedt u de mogelijkheid om, in ruil voor Miles, in een hogere reisklasse te vliegen dan de reisklasse die u aanvankelijk had geboekt. Deze upgrade awards kunt u van tevoren eenvoudig online of via het Flying Blue Service Centre boeken. Ook op de dag van vertrek kunt u tijdens het inchecken (online of op de luchthaven) nog een upgrade award regelen.

Bezoek onze pagina met upgrade-awards

Log in voor de berekening van een upgrade

Extra beenruimte
Tegen besteding van Miles kunt u een zitplaats met extra beenruimte boeken. Als u met geld betaalt, krijgt u een korting die afhangt van uw deelnemersniveau.

À la carte maaltijden
Naast onze standaardmaaltijden kunt u ook kiezen uit vijf speciale à la carte maaltijden. Deze speciale maaltijden kunt u tegen besteding van Award Miles reserveren.

Loungetoegang
Passagiers die aan boord van of via een internationale SkyTeam-vlucht op dezelfde dag reizen, krijgen toegang tot al onze luchthavenlounges wereldwijd.*

*Beschikbaar voor Silver Elite-deelnemers.

Economy Comfort
Met een zitplaats in de Economy Comfort-zone profiteert u van extra beenruimte en een stoel waarvan de rugleuning tweemaal zo ver naar achteren verstelbaar is.

Stoel in een rij van 2
Op de meeste intercontinentale KLM-vluchten kunnen passagiers een zitplaats in een rij van slechts 2 stoelen boeken. In ruil voor Flying Blue Miles kunt u genieten van een stoel in een rij van 2. Als u met geld betaalt, krijgt u een korting die afhangt van uw deelnemersniveau.

Shopping in the air
Deelnemers kunnen hun Miles besteden in de Flying Blue Store. Nadat u een award heeft gekozen, ontvangt u een voucher per e-mail waarmee u uw aankoop kunt afronden door rechtstreeks contact op te nemen met het reserveringscentrum van de partner. U kunt ook online winkelen in een aantal geselecteerde webshops en Miles sparen met uw aankopen.

Besteed Miles aan hotelovernachtingen, autohuur en overige producten en diensten

Vliegt u niet erg vaak? Geen probleem. Onze Flying Blue Store biedt talloze opties om uw Miles te besteden aan hotelovernachtingen, autohuur, cadeaus, etc. Of wat dacht u van een startbewijs voor een marathon of een ritje in een Ferrari? Ontdek zelf het volledige aanbod!

Bezoek onze Flying Blue Store 
Ontdek al onze partners

Miles doneren aan een goed doel

Bij Flying Blue staat uw comfort voorop. Maar dat is niet alles. Wij voelen ons ook betrokken bij het welzijn van anderen. Daarom werken wij samen met een aantal liefdadigheidsinstellingen die zich inzetten voor minderbedeelden wereldwijd. En met uw Miles kunnen wij nog veel meer goed werk doen!


Miles doneren aan een goed doel van AIR FRANCE 


Bekijk onze Miles Calculator

Hoeveel Miles heeft u nodig?

Met de Miles Calculator kunt u zien hoeveel Miles u nodig heeft voor uw volgende vlucht.

Bekijk de video