Nieuwe KLM bestemmingen!

Ontdek meer vluchten naar nieuwe bestemmingen, nu boekbaar!
 

Austin

Austin
Austin is de hoofdstad van de staat Texas. De stad werd gesticht in 1835 onder de naam Waterloo en ligt aan de Colorado-rivier. Austin staat bekend als de "LiveMusic Capital of the World" en wordt ook beschouwd als een centrum voor moderne technologieën. Het heeft een levendig stadscentrum met tal van muzieklocaties, een bloeiende kunstscène, Formule 1 en is de gastlocatie van hetgrote festival South by Southwest. Het is ook de thuisbasis van verschillende universiteiten, waaronder de hoofdcampus van de Universiteit van Texas.

KLM vliegt vanaf 4 mei 2020 op maandag, donderdag en zaterdag vanuit Schiphol. Het vluchtschema is als volgt: KL0667 vertrekt om 12u40 vanuit Schiphol en komt om 16u10 lokale tijd aan in Austin (Austin-Bergstrom International Airport). Voor de terugreis vertrekt KL0668 om 18u00 lokale tijd uit Austin en komt de volgende dag om 10u25 aan op Schiphol.

Boek nu uw vlucht naar Austin 
 

Bangalore

Bangalore
Tot 28 maart 2020 vliegt KLM tussen Amsterdam Schiphol Airport en Bangalore.

Bangalore ligt in het zuiden van India en is een van de meest ontwikkelde stedenvan het land, bekend om zijn hightechindustrie. Van zijn rijke geschiedenis en gevarieerde cultuur tot zijn vrolijke en levendige nachtleven, heeft Bangalore zich ontwikkeld tot een eigentijdse metropool met traditionele charme. Met veel levendige parken heeft de tuinstad veel te bieden.

KLM voert drie wekelijkse vluchten uit op maandag, woensdag en vrijdag met een Boeing 787-9. De vluchten vertrekken om 11u05 uit Amsterdam en komen om 00u50 uur lokale tijd aan in Bangalore. De terugvluchten vertrekken om 02u45 uit Bangalore en landen om 08u25 in Amsterdam.

Boek nu uw vlucht naar Bangalore 
 

Cork

Cork
Vanaf 30 maart 2020 voert KLM een nieuwe rechtstreekse vlucht uit tussen Amsterdam Schiphol en Cork. Cork ligt op een eiland tussen twee kanalen van derivier de Lee en is een charmante kosmopolitische stad die bekend staat om zijn maritieme geschiedenis van meer dan duizend jaar. De prachtige kustomgeving is een must voor natuurliefhebbers en avonturiers, terwijl stadsbewoners zullen genieten van het relaxte gevoel van Cork, met zijn vele coole koffiebars, musea, pubs en kunstgalerijen.

Na Dublin is Cork de tweede bestemming in Ierland en de 93e bestemming in Europa die KLM non-stop vanaf Amsterdam Schiphol bedient. KL1087 vertrekt dagelijks om 15.50 uur en komt om 16.40 uur aan in Cork. Retourvluchten verlaten Cork om 17:10 uur met aankomst in Amsterdam om 20:00 uur. De dagelijkse vluchten worden uitgevoerd met een Embraer 175 en Embraer 190, met een totaal van 88 tot 100 zitplaatsen per vlucht.

Boek nu uw vlucht naar Cork 
 

Liberia

Liberia
Sinds 27 oktober 2019 vliegt KLM met een cirkelvlucht tussen Amsterdam Schiphol Airport, San Jose en Liberia.

Liberia, bekend als ‘la ciudad blanca’, wat betekent dat ‘de witte stad’, is één van de oudste steden van Costa Rica. De stad stond bekend om zijn historische aanwezigheid van witgekleurde koloniale huizen en witte grindstraten. Ontdek deprachtige kustlijnen, naburige eilanden en ongerepte witte zandstranden die in Guanacaste nestelen. Het prachtige regenwoud van de regio is gevuld met verborgen watervallen en majestueuze vulkanen.

KLM vliegt op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag met een Boeing 787 Dreamliner. De vluchten vertrekken om 12.30 uur uit Amsterdam en landen om 17:15 uur in San Jose. Vandaar vertrekt de vlucht om 18:45 uur uit San Jose en om om 19:40 uur in Liberia aan te komen. Terugvluchten vertrekken om 20:45 uur uit Liberia en landen om 13: 55 + 1 in Amsterdam.

Boek nu uw vlucht naar Costa Rica 
 

Las Vegas

Las Vegas
Van 6 juni tot 26 oktober 2019 zal KLM naar Las Vegas vliegen.

Las Vegas, gelegen in de woestijn in de staat Nevada, staat bekend om zijn bruisende nachtleven met zijn casino's en eindeloos entertainment. Omringd door majestueuze hotels en indrukwekkende wolkenkrabbers is de Las Vegas Boulevard op een steenwrop vna de beste winkels en bekroonde restaurants. Geniet van de schoonheid van The Strip en bezoek de Hoover Dam en de beruchte Grand Canyon.

KLM zal wekelijks op donderdag en zondag met een Boeing 787-9 Dreamliner vliegen. Vanaf 2 juli 2019 wordt een extra wekelijkse vlucht* op dinsdag uitgevoerd. De vluchten* vertrekken om 10.35 uur vanuit Brussel en komen om 14.15 uur aan in Las Vegas. Retourvluchten* vertrekken om 16.05 uur vanuit Las Vegas en komen om 14.35 uur (+1) aan in Brussel.

Boek nu uw vlucht naar Las Vegas 
 

Boston

Boston
KLM zal vanaf 31 maart 2019 naar Boston vliegen.

Boston ligt 300 kilometer ten noorden van New York en is de grootste stad in de staat Massachusetts. Boston is een van de oudste en rijkste steden in de Verenigde Staten en is vooral bekend als de thuisbasis van de Harvard University. Het Museum voor Schone Kunsten van de stad werd geopend in 1876 en heeft nu 450.000 kunstwerken, waardoor het een van 's werelds meest uitgebreide musea is.
KLM zal op woensdag, vrijdag en zondag met een Airbus A330-300 vliegen. Vanaf 1 juli 2019 is er een vierde wekelijkse vlucht* op maandag. De vluchten* vertrekken om 15.05 vanuit Brussel en komen om 18.30 uur (lokale tijd) aan in Boston. Retourvluchten* verlaten Boston om 20.40 uur en komen aan in Brussel om 14:35 +1 (lokale tijd).

Boek nu uw vlucht naar Boston 
 

Wroclav

Wroclaw
Vanaf 6 juni 2019 start KLM een nieuwe vlucht* naar Wroclaw.

De stad ligt aan de Oder in West-Polen en staat bekend om zijn gotische stadhuis en elegante herenhuizen die het beroemde marktplein Rynek omringen. Ondanks de historische architectuur is Wroclaw een moderne en levendig en cultureel metropool met een bruisend nachtleven en een grote studentengemeenschap. Dompel uzelf onder in de rijke geschiedenis van de stad, gewaardeerd door zowel bewoners als bezoekers.

De vluchten* vertrekken om 8.55 uur vanuit Brussel en komen om 13.35 uur aan in Wroclaw. Retourvluchten* vertrekken om 14.05u vanuit Wroclaw en komen om 17.40 uur aan in Brussel.

Boek nu uw vlucht naar Wroclav 

* via Amsterdam Schiphol Airport.