Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Over een auto huren

Een huurauto heeft u online zo geregeld. Met onze partner Avis kunt u op uw bestemming alle kanten op.

Reserveren

Een huurauto heeft u in een paar stappen gereserveerd. Op KLM.com kunt u een huurauto reserveren wanneer u een vlucht boekt, of apart.

Boek een vlucht en huur een auto
Huur een auto

Welke vorm u ook kiest, u kunt in enkele stappen uw huurauto kiezen en huren.

  1. Vul de plaats en de data in.
  2. Sorteer de zoekresultaten op prijs en eventueel op categorie, formaat, aantal zitplaatsen, bagagecapaciteit of aantal deuren.
  3. Selecteer een huurauto en vul uw gegevens in.
  4. Bevestig de reservering.


Uw reserveringsnummer vindt u op de bevestigingspagina. Bewaar deze gegevens goed. U ontvangt altijd een bevestigingsmail met alle informatie over uw reservering.

U kunt voor dezelfde dag nog een auto huren. Een garantie voor een specifiek model kan niet gegeven worden, maar aan uw wensen wordt zoveel mogelijk voldaan. Bij het afhalen kunt u eventueel vragen om een specifiek model. U kunt dan ook om extra voorzieningen vragen, zoals een kinderzitje of sneeuwkettingen.

Betalen

Bij het online reserveren heeft u een geldige Mastercard, Visa of American Express creditcard nodig. Voor de meeste huurauto’s kunt u kiezen of u meteen wilt betalen, of dat u wilt betalen wanneer u de auto ophaalt. KLM schrijft geen geld van uw creditcard af. Uw gegevens worden via een beveiligde server verstuurd, waarbij alle persoonlijke en creditcardgegevens worden versleuteld. U betaalt bij geen reserveringskosten.

Wijzigen of annuleren

Als u een auto huurt bij Avis, reserveert u via onze partner iSeatz. Via iSeatz kunt u ook uw reservering bij Avis wijzigen of annuleren volgens de Algemene Voorwaarden van de huurauto. Als u uw reservering wilt wijzigen, dan dient u deze eerst te annuleren. Hiervoor kunt u inloggen met uw naam en boekingscode. Vervolgens maakt u een nieuwe reservering.

Bekijk of annuleer uw reservering bij Avis
Contact opnemen met iSeatz 

Voorwaarden

U dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De minimumleeftijd om een auto te huren verschilt. Staat uw leeftijd het huren van een auto op uw bestemming niet toe, dan wordt dit aangegeven tijdens het boekingsproces.

Neemt u uw huurauto mee naar een ander land dan waar u de auto huurt, dan betaalt u een extra bedrag. Huurauto’s mogen niet worden meegenomen naar alle landen. Neem contact op met het betreffende verhuurbedrijf voor meer informatie.

Verzekering

Bij het huren van een auto via Avis bent u automatisch gedekt voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Bij het ophalen van uw huurauto kunt u zich aanvullend verzekeren voor onder ander schade, diefstal en persoonlijk letsel.

Inleveren

U kunt tijdens het reserveren een andere inleverlocatie selecteren. Let op: niet alle combinaties van ophaal- en inleverlocaties zijn mogelijk.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com