KLM Package Deals Powered by Airtrade

Met KLM Package Deals boekt u niet enkel een KLM vliegticket, maar onmiddellijk uw ideale pakketreis. Boeken en betalen gebeurt eenvoudig in één transactie.
 

Wat zijn KLM Package Deals?

Maak kennis met KLM Package Deals

Met KLM Package Deals boekt u, naast een KLM vlucht, ook onmiddellijk een hotel of auto. U heeft dan de zekerheid een complete reis tegen een scherpe prijs te boeken. Of het nu om een citytrip, een zonvakantie of weekendje weg gaat, er is altijd een voordelige combinatie mogelijk. KLM Package Deals boeken is gemakkelijk.

Voordelen van KLM Package Deals

Wilt u de zekerheid een vakantie tegen een scherpe prijs te boeken, inclusief de beste hotels (vanaf 3-sterren), all-inclusive autoverhuur en een KLM-vlucht naar keuze? Boek dan nú uw vakantie, met een KLM Package Deal.

 

Package Deals reisvoorwaarden

De Package Deals tarieven gelden voor vertrek en aankomst vanuit Brussels Airport, het station Brussel-Zuid of het station Antwerpen-Centraal.
 

Zoeken en boeken

Om een kwalitatieve Package Deal aan te kunnen bieden, werkt KLM samen met betrouwbare partners. Het product KLM Package Deals biedt KLM aan in samenwerking met Airtrade.

Airtrade

Wanneer u een KLM Package Deal boekt, dan sluit u een overeenkomst af met Airtrade. Airtrade is als organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR, wat een goede verzekerde reis garandeert. Dit betekent dat u uw reisdocumenten zoals KLM e-tickets en vouchers voor hotel/auto via hen ontvangt per e-mail. Wanneer u een vraag heeft over uw geboekte pakketreis, kunt u bij de klantenservice van Airtrade terecht.

Hotelaanbod

Dankzij de samenwerking met betrouwbare partners garandeert Airtrade u een ruim hotelaanbod (vanaf 3-sterren hotels) tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Enkele voordelen op een rijtje:

 • Meer dan 100.000 3- tot 5-sterren hotels wereldwijd
 • Grote en actuele beschikbaarheid van hotelkamers
 • Makkelijk beslissen dankzij de TripAdvisor waardering van reizigers

Sunny Cars

Sunny Cars bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven. Via Sunny Cars kunnen we u diverse categorieën auto’s aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief. Sunny Cars is gespecialiseerd in all-inclusive autoverhuur, dat betekent dat u verzekerd bent van:
 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • Standaard extra WA verzekering van €7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal
 • Dekking glas-banden-bodem en dakschade
Wanneer u een auto huurt met KLM Package Deals heeft u gegarandeerd geen extra kosten voor verzekeringen tegen bv diefstal en schade én geniet u van aantrekkelijke kortingen. U kunt dus met een gerust hart op reis.
Op onze website kunt u in een paar stappen een hotel en/of autoreservering boeken.

Apart een hotel of huurauto reserveren?
Wilt u apart een hotel en of huurauto reserveren?
 

Flying Blue Miles sparen met KLM Package Deals

Bij het boeken van KLM Package Deals, spaart u Flying Blue Miles op uw vlucht. Miles sparen gaat heel gemakkelijk: tijdens het boeken van een KLM Package Deal hoeft u alleen uw Flying Blue-nummer in te vullen. Na de vlucht worden de Flying Blue Miles automatisch bijgeschreven.
 

Wijzigen en annuleren

U kunt de informatie over uw geboekte KLM Package Deals terugvinden op de e-tickets en e-vouchers die na het boeken naar uw e-mailadres zijn verstuurd.

Voor vragen met betrekking tot uw geboekte KLM Package Deals, bijvoorbeeld het wijzigen of annuleren van uw reis, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Airtrade op het nummer 02 793 09 43.

Openingstijden Airtrade Customer Service Center:

Van maandag tot vrijdag 09.00 – 18.00; Zaterdag 09.30 – 17.00

KLM Mijn Reis

Vanaf het boeken tot aan het vertrek kunt u via 'Mijn Reis' op de klm.be homepage heel eenvoudig:
 • uw stoel kiezen en/of uzelf verwennen met een extra comfortabele stoel
 • extra bagage meenemen tegen een kortingstarief
 • uw reisgegevens bekijken, afdrukken en delen
 • de CO2-uitstoot van uw vlucht compenseren
Log eenvoudigweg in met uw naam en boekingscode, zoals vermeld op het ticket van uw KLM vlucht.
 

Garantie en voorwaarden

KLM Package Deals wordt u aangeboden door Airtrade. Airtrade is als organisatie aangesloten bij de ANVR en SGR, wat een goede verzekerde reis garandeert.

ANVR reisvoorwaarden

Uw KLM package Deal valt onder de ANVR Reisvoorwaarden .

SGR

Uw KLM package Deal valt onder de SGR garantie regeling.
Alle voorwaarden kunt u nalezen op de website www.sgr.nl .
 

Contact

Voor telefonisch contact met betrekking tot uw geboekte KLM Package Deal kunt u direct contact opnemen met de klantenservice van Airtrade op het nummer 02 2 793 09 43.