Beste Prijs Garantie

Bij het online zoeken naar de beste KLM-prijs, kunt u rekenen op de garantie van klm.com. Vindt u online een lager tarief dat van toepassing is op dezelfde KLM-vlucht, reisklasse, route en land van reservering, dan kunt u restitutie aanvragen.
 

Onze Beste Prijs Garantie

Onze Beste Prijs Garantie is van toepassing op de laagste Economy en Business Class-tarieven van KLM. De garantie geldt voor alle gepubliceerde tarieven, met uitzondering van:
  • speciale tarieven, zoals bedrijfskortingen, militaire tarieven, studententickets, etc.;  
  • tickets die deel uitmaken van een gecombineerd arrangement;
  • tarieven waarvan de luchtvaartmaatschappij of routegegevens pas na aankoop worden bekendgemaakt.

Meer informatie over onze tarieven

 

Wanneer kan ik restitutie aanvragen?

Als u online een lagere prijs vindt voor dezelfde vlucht, reisroute en kabine op dezelfde dag waarop u een ticket aankoopt op klm.be, dien een aanvraag in en wij zenden u een Travel Credit Voucher (TCV) toe voor toekomstige reizen met hetzelfde prijsverschil voor ieder ticket die hiervoor in aanmerking komt. De aanvraag behoort op dezelfde dag te worden ingediend als de aankoop. 

Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie
 

Hoe kan ik een restitutieverzoek indienen?

Het restitutieformulier is online beschikbaar. Vul alle velden van het formulier volledig in en klik vervolgens op indienen. Een medewerker van de KLM Klantenservice zal via e-mail contact opnemen over uw verzoek.  

Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie

Indienen van een restitutieverzoek