Besteprijsgarantie algemene voorwaarden KLM België

Lees meer over de algemene voorwaarden van Besteprijsgarantie op klm.be.
 

Garantie voorwaarden

Garantie eisen: Opdat een aanvraag geldig is onder deze garantie, moet het voldoen aan alle algemene voorwaarden en moet het worden bevestigd in overeenstemming met de Claim Processing procedures. Alle aanvragen moeten worden ingediend voor middernacht Centraal Europese Tijd (CET) van de dag waarop de ticket is aangekocht. KLM moet in staat kunnen zijn om het lagere online tarief te kunnen verifiëren op het moment van de aanvraag en kunnen aantonen dat het lagere tarief niet bestaat op klm.be. Andere methoden van bevestiging (o.a fax, telefoon, screenprints) zijn niet geldig. Garantie is alleen geldig voor lagere tarieven die online zijn gevonden voor exact dezelfde vlucht, hetzelfde netwerk, dezelfde kabine, en exact dezelfde service klasse en aangekocht op dezelfde dag als de originele aankoop op klm.be. Prijzen moeten in dezelfde kabine (World Business Class of Economy) zijn, en voor exact dezelfde vluchten met dezelfde prijsbeperkingen. Garantie geldt alleen voor tickets die worden aangekocht met een Belgisch adres (IATA nummer dienstdoende). Daarnaast moet het lagere tarief op de andere website aangekocht kunnen worden met hetzelfde factuur adres en in dezelfde munteenheid zijn als de prijs van de ticket aangekocht op klm.be. Garantie gaat alleen op als de aanvraag is gedaan door dezelfde persoon die wordt vernoemd op de ticket. De garantie geldt alleen voor netwerken die geheel in dienst staan voor en uitgevoerd worden door KLM en Kenya Airways.

Garantie aanbod: Er bestaat geen limiet voor het bedrag van de aanvraag. Het tarief dat in rekening wordt gebracht voor de garantieprijs bedraagt taksen en toeslagen, maar niet de toeslag die betrekking heeft op creditcards. Een Travel Credit Voucher (TCV) voor toekomstige reizen is gelijk aan het bedrag in prijsverschil toegekend aan ieder ticket dat hiervoor in aanmerking komt. De TCV mag niet worden veranderd door een agentschap of een vliegtuigmaatschappij. Om te reserveren met uw TCV bel KLM op 070 / 222 767. De TCV is geldig voor reizen die beginnen binnen een jaar vanaf de datum van gebruik van de TCV. De reis moet worden gedaan binnen een jaar vanaf de geldigheidsdatum van de TCV, of tijdens de periode van regelingen die gelden voor de tarieven, ongeacht het tarief. Uitstel zal niet worden verleend. Het is niet noodzakelijk om de TCV te laten zien op het moment dat de ticket wordt gebruikt, maar het is wel belangrijk om de TCV bij de hand te hebben tijdens de reservering. De TCV kan niet worden gewijzigd om welk reden dan ook. De aangekochte TCV zal het onderwerp worden van verbeuring of annulering en de reis zal niet worden toegestaan. Door de TCV in te ruilen, geven individuen toe de inhoud van deze eisen te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan.

 
 

Garantie condities

Aanvraagformulier: Een aanvraagformulier is beschikbaar op www.klm.be . Om dit aanvraagformulier te verzenden, dienen alle vereiste velden ingevuld te zijn. De klantendienst zal contact met u opnemen via e-mail. Wij behouden het recht om iedere aanvraag te weigeren die niet duidelijk kan worden bevestigd, of als die is gedaan met incomplete informatie. Alle aanvragen moeten worden gedaan voor middernacht CET op dezelfde dag waarop de originele klm.be ticket is aangekocht. Aanvragen kunnen niet worden gedaan via ieder ander KLM formulier of telefoonnummer.

Garantie uitzondering: De Besteprijsgarantie is niet van toepassing op: a) Ongepubliceerde prijzen die niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Prijzen die niet toegankelijk zijn voor het grote publiek maar niet beperkt tot afgeprijsde bedrijfstarieven, militaire tarieven, speciale tarieven voor salons en meetings, touroperatortarieven, en andere afgeprijsde tarieven. b) Pakkettarieven. Vluchttarieven die zijn verkocht als onderdeel van een pakket. c) Tarieven waarvan de drager- of netwerkdetails niet bekend zijn tot na de aankoop en andere afgeprijsde tarieven.

Overige condities: KLM behoudt het recht om dit aanbod te beëindigen op ieder moment zonder voorbehoud.