"Wist u dat…?"

Wist u dat er tien goede redenen zijn om uw persoonlijke CO2-uitstoot te compenseren?

Wist u dat…?

U door de uitstoot van uw vlucht te compenseren u uw bijdrage aan de klimaatverandering grotendeels neutraliseert. Lees meer over CO2ZERO.
 

Wist u dat…?

Het geld dat met CO2ZERO wordt ingezameld rechtstreeks naar CO2-reductiedoelen gaat die voldoen aan het Gold Standard-certificaat, nog een initiatief van het WNF. Lees meer op klmtakescare.com .
 

Wist u dat…?

Gold Standard de strengste milieu-eisen op het gebied van CO2-compensatie hanteert. Dit certificaat waarborgt rechtstreekse investeringen in projecten voor duurzame energiebronnen in ontwikkelingslanden. Een project moet hierbij voldoen aan strenge eisen en moet via de inzet van uitsluitend plaatselijke arbeidskrachten een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

 

Wist u dat…?

Het CO2ZERO-compensatieprogramma de meest eenvoudige, effectieve en voordelige compensatiedienst is om CO2-neutraal te vliegen.

 

Wist u dat…?

Meer bagage betekent dat het vliegtuig zwaarder is en meer brandstof verbruikt, waardoor ook de uitstoot van CO2 omhoog gaat. Probeer licht te reizen.

 

Wist u dat…?

We allemaal een rol spelen in de klimaatverandering, elke keer dat we in een vliegtuig of auto stappen en elke keer dat we de computer aanzetten.

 

Wist u dat…?

CO2 de scheikundige notatie is voor koolstofdioxide, de belangrijkste veroorzaker van het broeikaseffect. CO2 speelt de grootste rol in de klimaatverandering die wordt veroorzaakt door mensen.

 

Wist u dat…?

Compensatie voor een retourvlucht Amsterdam-New York al mogelijk is vanaf EUR 8,50. Uw investering wordt gebruikt om de kosten van de aankoop van Gold Standard-certificaatcredits en afhandelingskosten te dekken. Bekijk de feitelijke berekening per bestemming.