Groepsreizen

Indien u met 10 of meer personen (uitgezonderd kinderen tot 2 jaar) op dezelfde vlucht reist, biedt KLM u het voordeel van concurrerende groepstarieven, flexibele ticketopties en speciale boekingshulp. Als u een groepsreis wilt boeken of informatie wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met het KLM Contactcentrum.
 

Voordelen van groepsboekingen

Hetzelfde tarief voor alle passagiers binnen een groepTime to Think: bedenktijd voordat uw reservering bindend wordt middels een groepscontractFlexibele voorwaarden voor betalen en annulerenGratis wijzigen van namen en passagiers voordat de tickets worden uitgegevenOp een later moment passagiers toevoegen aan een groepsboeking (het tarief voor later toegevoegde passagiers kan anders zijn)Eén groepscontract voor vluchten van KLM en partners (Air France, HOP!, Delta en Kenya Airways)De voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van uw land en de boekingsperiode, de groepsgrootte, het aantal dagen voor vertrek, speciale evenementen, aanbiedingen, beschikbare stoelen op het moment van boeken, betaling en annulering. Neem voor meer om contact op met het KLM Contactcentrum. Vermeld hierbij het aantal personen waaruit uw groep bestaat, uw bestemming, voorkeursreisdata en telefoonnummer zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Booking a group
 
 

Benefits of booking a group

  • Hetzelfde tarief voor alle passagiers binnen een groep
  • Time to Think: bedenktijd voordat uw reservering bindend wordt door middel van een groepscontract
  • Flexibele voorwaarden voor betalen en annuleren
  • Gratis wijzigen van namen en passagiers voordat de tickets worden uitgegeven
  • Op een later moment passagiers toevoegen aan een groepsboeking (het tarief voor later toegevoegde passagiers kan anders zijn)
  • Eén groepscontract voor vluchten van KLM en partners (Air France, HOP!, Delta en Kenya Airways)
De voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van uw land en de boekingsperiode, de grootte van de groep, het aantal dagen voor vertrek, speciale evenementen, aanbiedingen, beschikbare stoelen op het moment van boeken, betaling en annulering. Neem voor meer om contact op met het KLM Contactcentrum. Vermeld hierbij het aantal personen waaruit uw groep bestaat, uw vertrekpunt en bestemming, reisdata die uw voorkeur hebben en telefoonnummer zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.