Over een hotel boeken

Ontspan, geniet en voel u thuis! Kies uit duizenden hotels wereldwijd. Een hotelverblijf reserveert u bij ons eenvoudig online.
 

Reserveren

U kunt op KLM.com een hotelkamer reserveren bij onze partners Booking.com en Airbnb.

Bij het boeken kunt u zien welke hotels beschikbaar zijn door uw bestemming en reisdata in te voeren. Vervolgens kunt u de gevonden hotels sorteren op aantal sterren, afstand, populariteit, prijs, of beoordeling. Kies een hotel en vul uw gegevens in.

Nadat u heeft gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw reserveringsnummer en de contactgegevens van uw hotel. Bewaar deze gegevens voor eventueel toekomstig gebruik.

Een hotelverblijf boeken

 

Betalen

U betaalt uw verblijf doorgaans bij het hotel. U heeft een geldige creditcard nodig om online te reserveren. Uw creditcardgegevens worden gebruikt om uw boeking bij het hotel te garanderen. Sommige hotels schrijven een deel van het bedrag al af voor aankomst. Boekt u een speciale aanbieding, dan kan het hotel het volledige bedrag van tevoren innen.

Uw persoonlijke gegevens en creditcardgegevens worden via een beveiligde server versleuteld en naar ons verstuurd. KLM schrijft geen geld van uw creditcard af.

Wat precies bij de kamerprijs is inbegrepen vindt u bij de informatie over uw hotelkamer. Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Heeft u vragen over de betaling, neem dan contact op met het hotel. De contactgegevens van het hotel vindt u in de bevestigingsmail van uw reservering.

 

Wijzigen of annuleren

Om uw hotelreservering te wijzigen of te annuleren, heeft u het reserveringsnummer nodig. Dit nummer vindt u in uw bevestigingsmail. Meestal kunt u uw reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Afhankelijk van de voorwaarden van de gemaakte reservering, kunt u uw boeking aanpassen of annuleren. De annuleringsvoorwaarden staan bij de Algemene Voorwaarden in uw bevestigingsmail.

Wijzig of annuleer een hotelreservering