KLM Huisjes-app

Verzamelt u de Delfts blauwe huisjes van KLM? Onze app voor Android-telefoons, iPhone en iPad is een leuke tool om uw collectie te beheren. U kunt deze app aan boord van uw vlucht gebruiken en hoeft dus nooit meer verfrommelde lijstjes mee te nemen.

Delfts blauwe huisjes-app van KLM

  • Blader door de hele collectie, bekijk de geschiedenis van elk huis en bekijk foto’s en video’s van een groot aantal van de echte huizen

  • Beheer uw collectie door huisjes aan of af te vinken, waaronder de huisjes die u dubbel heeft en de huisjes die u voor uw volgende vlucht op het oog heeft

  • Zoek de locatie van elk huis in ‘Maps’ op

  • Neem via de sociale media contact met KLM op over de app

  • Ontdek de nieuwe World Business Class van KLM

  • Download rechtstreeks andere KLM-apps
     

KLM Houses application

 

Systeemvereisten

Android
Om de KLM huisjes-app voor Android te kunnen gebruiken heeft u ten minste Android 2.3 nodig.

Apple
Heeft u een iPad, iPhone of iPod touch? Dan heeft u ten minste iOS 6 nodig om de KLM huisjes-app te downloaden. De Apple-app wordt ondersteund voor iPhone 3G en hoger en iPod touch (vanaf 4e generatie). U kunt de app ook op iPad2 en latere versies gebruiken.

Heb ik een internetverbinding nodig?

Nadat u de KLM-app voor Delfts blauwe huisjes heeft gedownload, heeft u alleen een internetverbinding nodig om video’s, informatie over KLM World Business Class en de huizen op Google Maps te bekijken of om contact met KLM op te nemen. Als u geen internetverbinding heeft, dan krijgt u hiervan een melding.

Alle overige functies van de app kunnen zonder verbinding met het internet worden gebruikt; ook tijdens uw vlucht indien de vliegtuigmodus (Flight Mode) is ingeschakeld.