Tariefstructuur

Binnen al onze reisklassen bieden we verschillende soorten tickets, of boekingsklassen, voor reizen binnen Europa en voor intercontinentale vluchten.

Onze tarieven

Wij hebben onze tarieven onderverdeeld in verschillende boekingsklassen, waarvoor verschillende voorwaarden gelden. Deze boekingsklassen worden aangeduid met letters (bijv.'R’ of 'Z').

De voorwaarden kunnen per vlucht en per vervoerder verschillen. Wanneer u online boekt, worden tijdens de verschillende stappen de voorwaarden van uw vlucht weergegeven. Om de boeking te voltooien, dient u de voorwaarden te accepteren.

Als u niet alle vluchten of delen van deze reis maakt, of in de aangegeven volgorde, dan kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Reizen binnen Europa

De voorwaarden kunnen per vlucht verschillen. Controleer de voorwaarden voor uw reis in de e-mail waarin uw reservering wordt bevestigd.

BoekingsklasseMinimumverblijf

verplicht
Wijzigen
mogelijk
Annuleren
mogelijk
Upgrade
met Miles
mogelijk
Gespaard aantal Miles
Business Class
Fully Flexible:
J, C, D, I, Z
NeeJaJaNee250%

Reist u Economy Class binnen Europa? Dan kiest u bij ons uit drie ticketopties. Zo is er altijd een ticket dat aansluit op uw persoonlijke wensen.

Lees alles over onze ticketopties voor Europese vluchten

Lees alles over de Flying Blue Miles die u spaart met onze Europese vluchten 

Intercontinentale reizen

Wij bieden u ruime keuze aan tarieven, zodat er altijd een intercontinentaal ticket is dat aansluit op uw wensen. Voor Business Class bieden wij Fully Flexible-, Flexible- en Business Class Restricted-tarieven. In Economy Class kiest u tussen Fully Flexible, Flexible, Economy en Economy Restricted. De voorwaarden kunnen verschillen per vlucht. Controleer de voorwaarden voor uw reis tijdens het boeken, in de e-mailbevestiging of in My Trip. Als u met een intercontinentaal KLM-ticket reist, kunt u minimaal 1 stuk ruimbagage meenemen.


Reizen tussen Europa en de Verenigde Staten/ Canada