Over onze lounges

Bent u op zoek naar een rustige plek op de luchthaven om te werken en te ontspannen tijdens uw overstap of voor uw vertrek? De lounges van KLM en die van onze partners zijn de perfecte plek om tot rust te komen en dingen gedaan te krijgen. Er is een breed aanbod van lounges wereldwijd dat u kunt gebruiken.
 

KLM Crown-lounges

Onze KLM Crown-lounges bieden een stijlvolle, serene sfeer met veel privacy en ruimte. Er is een KLM Crown-lounge op Toronto Airport, een op Houston Airport en twee op Amsterdam Airport Schiphol: Lounge 52 voor intercontinentale passagiers en Lounge 25 voor passagiers die reizen binnen de Schengen-landen. Alle vier de KLM Crown-lounges bieden check-in-opties aan voor passagiers die moeten overstappen.

NB: Lounge 52 blijft open tijdens de grootschalige renovatie, die zal duren tot maart 2019. Hierdoor is er mogelijk (geluids)overlast. Excuses daarvoor. We hebben ook het limiet van het aantal stoelen verlaagd en ons lounge-toegangsbeleid aangepast, om overvolle lounges te voorkomen.

 
 

SkyTeam lounges

U heeft toegang tot de SkyTeam-lounges wanneer u in First Class of Business Class reist, of wanneer u een SkyTeam Elite Plus-passagier bent. Vanaf 24 uur voorafgaand aan uw geplande vertrek of overstap bent u van harte welkom in deze lounges.

U kunt de SkyTeam-lounges vinden op de volgende luchthavens:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)
 
 

Vind uw lounges

Naast onze KLM- en SkyTeam-lounges hebben onze passagiers toegang tot verschillende lounges van lokale partners wereldwijd. Wilt u weten of uw luchthaven een lounge heeft en welke faciliteiten die lounge heeft? Bekijk onze Lounge Finder.

Lounge Finder

 
 

Wie heeft toegang tot de lounges?

Bent u benieuwd of u toegang heeft tot een van onze lounges, of wilt u weten of u een gast mag meenemen? Bekijk dan ons loungetoegangsbeleid. In het algemeen heeft u toegang tot de lounges als u First Class- of Business Class-passagier bent, of als u een Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer bent. Ook als SkyTeam Elite Plus-deelnemer heeft u toegang tot de lounges.

Loungetoegangsbeleid