Economy comfort seat Europe

Economy Comfort-stoel op Europese vluchten

Trakteer uzelf op meer comfort tijdens uw vlucht en kies voor Economy Comfort. Ervaar het verschil dat de Economy Comfort-stoel maakt, met meer beenruimte en verder naar achter verstelbaar dan een standaard Economy Class-stoel. Strek uw benen net iets verder en verlaat het vliegtuig bij aankomst sneller. De stoelen hebben in de meeste vliegtuigen een stroomvoorziening en zijn voor uw gemak ergonomisch ontworpen. Door de gunstige locatie van de Economy Comfort-stoel, in het voorste gedeelte van de Economy Class, bent u als een van de eerste passagiers weer uit het vliegtuig. Ideaal als u met alleen handbagage reist, of haast hebt om op uw bestemming te komen. De service in de Economy Comfort-zone is hetzelfde als in Economy Class.

Kenmerken

  • 5 cm (2 inch) meer beenruimte dan standaard Economy
  • 4-5 cm (1,5-2 inch) verder naar achter verstelbaar dan standaard Economy
  • Ergonomisch ontworpen
  • Voor in Economy Class
  • Stroomvoorziening bij de stoel op de meeste vluchten
Reserveer deze stoel

Reserveer uw favoriete stoel

U kunt uw Economy Comfort-stoel reserveren tijdens de boeking van uw KLM-vlucht, of op een later moment via Mijn Reis. Er is op elke vlucht een beperkt aantal stoelen in deze zone beschikbaar, dus als u zeker wil zijn van deze stoel of graag naast uw reisgenoot wil zitten, wacht dan niet te lang met uw reservering.
Economy Comfort seat Europa
extra legroom

Flying Blue-voordelen

Als Flying Blue Platinum-deelnemer betaalt u niets extra voor een Economy Comfort-stoel. Flying Blue Gold-deelnemers en SkyTeam Elite Plus-passagiers krijgen 50% korting. Flying Blue Silver-deelnemers betalen 25% minder en Flying Blue Explorer-deelnemers krijgen 10% korting.

U wilt misschien meer weten over…