KLM Wannagives: verras een bijzonder iemand aan boord

Verras een geliefde, vriend of collega op 10.000 meter hoogte. Kies een bijzonder cadeau en schrijf een persoonlijk berichtje. Ons cabinepersoneel bezorgt uw verrassing tijdens de vlucht bij uw favoriete passagier. Uiteraard biedt KLM Wannagives ook thuisbezorging.

Een cadeau op 10.000 meter hoogte

Heeft u geen tijd om op het vliegveld gedag te zeggen? Of gaat uw geliefde zonder u op reis? Verras een bijzonder iemand met een cadeau hoog in de lucht. Er is altijd wel een reden waarom hij of zij een verrassing verdient! Kies uit zes thema’s: Liefde, Feest, Vakantie, Bedankt, Kinderen en KLM goodies. Indien u een persoonlijk berichtje schrijft, pakken we uw cadeau mooi in. Ons cabinepersoneel bezorgt uw verrassing met plezier.

Uw aankopen worden gratis geleverd tijdens uw vlucht, aan boord van alle KLM-vluchten met een vliegtijd langer dan 1,5 uur.

Zo hoeft u niet met zware handbagage vol cadeaus op de luchthaven te lopen. U kunt bestellen tot uiterlijk 3-6 dagen voor vertrek.

Verras uw favoriete passagier

Wannagives logo

U kunt niet alleen kiezen uit een breed assortiment aan originele KLM-producten, u kunt ook uw favoriete passagier trakteren op meer comfort. Zo kunt u hem of haar verrassen met bijvoorbeeld een glas eersteklas champagne. Uiteraard biedt KLM Wannagives ook thuisbezorging.


Iemand verrassen op 10.000 meter hoogte?

Ga naar KLM Wannagives

Zo werkt KLM Wannagives

Bij KLM Wannagives draait het allemaal om gemak. Wij bezorgen uw cadeaus aan boord een KLM-vlucht of bij iemand thuis. De keuze is aan u! Wilt u betalen met Flying Blue Miles? Geen probleem! Geef simpelweg uw voorkeuren aan tijdens het bestelproces.

Bestel tenminste 3 dagen voor vertrek, dan bezorgen we uw aankopen kosteloos aan boord tijdens uw vlucht! Deze service is beschikbaar voor alle vluchten met een vliegtijd langer dan 1,5 uur.

Belangrijk: Voor vluchten vertrekkend vanaf Amsterdam dient u tenminste 3 dagen voor de vlucht uw Wannagives order te plaatsen. Voor vluchten naar Amsterdam toe dient de order tenminste 6 dagen voor de vlucht te worden besteld.

Het werkt als volgt:

1. Selecteer een cadeau en voeg het toe aan uw winkelmandje.
2.Geef aan of u uw geliefde, vriend of collega aan boord of thuis wilt verrassen.
3.Selecteer een ontvanger via uw favoriete sociale netwerk of gebruik zijn of haar e-mailadres.
4.Schrijf een persoonlijk bericht en vul uw naam in (het is niet mogelijk om een cadeau anoniem te versturen).
5.Levering tijdens vlucht:vul het vluchtnummer of de bestemming en vertrekdatum in van degene die u wilt verrassen.
6.Selecteer uw betaalmethode en betaal uw bestelling.
7.Thuisbezorging: zodra uw bestelling is afgerond, ontvangt u een bevestiging per e-mail.
8.Levering tijdens vlucht: wij controleren eerst of de ontvanger op de aangegeven vlucht zal zijn. Zo ja, dan ontvangt u binnen 3 dagen een bevestiging per e-mail. Zo niet, dan ontvangt u een annuleringsbevestiging per e-mail. Let op: we schrijven het bedrag pas van uw rekening af als we hebben gecontroleerd of de ontvanger aan boord is.

Veelgestelde vragen over online bestellen.

Betaalmethoden

Waar u ook woont en waar uw favoriete passagier ook naartoe reist, KLM biedt wereldwijd betaalgemak. Alle prijzen vermeld zijn in euro en inclusief btw (in geval van thuisbezorging). U kunt betalen met iDEAL (internetbankieren is alleen beschikbaar in Nederland en in geval van thuisbezorging), verschillende creditcards en Flying Blue Miles. Daarnaast spaart u Flying Blue Miles met iedere aankoop (tenzij u betaalt met Miles).

Uw creditcardgegevens worden verstuurd over een veilige verbinding die al uw gegevens versleutelt.

Houd er rekening mee dat bij ontvangst aan boord eventuele invoerbelasting en/of lokale heffingen op uw aankopen nog betaald moeten worden op de bestemming. Of er belastingen en/of heffingen betaald moeten worden en het bedrag van de belastingen en/of heffingen hangt af van de bestemming en de totale waarde van uw aankopen.

Gemiste vlucht of bezorgproblemen

Levering aan boord

Wat gebeurt er als de ontvanger zijn of haar vlucht heeft gemist of als het cadeau niet aan boord is bezorgd? In dat geval wordt het betaalde bedrag teruggestort op uw bankrekening. Houd er rekening mee dat ons cabinepersoneel niet in staat is om het betaalde bedrag tijdens de vlucht terug te betalen.

Veelgestelde vragen over bezorging.

Thuisbezorging

Indien uw geliefde, vriend of collega zijn of haar cadeau niet binnen 14 dagen thuis heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via Facebook, Twitter of per e-mail.

Retourneren en restitutie

Voldeed het cadeau niet aan de verwachtingen? In dat geval kunt u of de ontvanger het cadeau binnen 30 dagen terugsturen. Dit is alleen mogelijk indien het product ongebruikt en de verpakking ongeopend is. Het product moet in de originele, onbeschadigde verpakking worden teruggestuurd.

Nadat wij het product hebben ontvangen, storten we binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug op uw bankrekening. Let op: u bent verplicht om de kosten voor de retourzending te betalen.

Veelgestelde vragen over garantie, retourneren en restitutie.

Heeft uw geliefde, vriend of collega een defect product ontvangen? Neem dan contact met ons op via Facebook, Twitter of per e-mail.

Lees de Algemene Voorwaarden voor winkelen via KLM Wannagives.
Vraag restitutie aan bij KLM Wannagives.