Gezondheid en speciale assistentie

Zie hoe u onbezorgd op reis kunt gaan met een persoonlijk afgestemd reisadvies en de juiste vaccinaties. Of ontdek hoe KLM CARES u van dienst kan zijn, als u speciale assistentie nodig heeft. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt.
 

Speciale assistentie

Als u op de luchthaven assistentie nodig heeft, als u uw rolstoel of hulphond wilt meenemen of als u met speciale medische apparatuur reist, dan kunt u rekenen op KLM CARES. Vraag ten minste 48 uur voor vertrek speciale assistentie aan.

Lees meer over speciale assistentie door KLM CARES

 

Vaccinaties & gezondheidsadvies

Gaat u op reis? Dan loopt u het risico om in contact te komen met allerlei ziekten. Veel infectieziekten zijn eenvoudig te voorkomen door vaccinatie of andere preventieve maatregelen. Ontdek zo vroeg mogelijk hoe u zich kunt voorbereiden op uw reis:

Bekijk het gezondheidsadvies voor uw reis


Vaccinaties, reisadvies, Dokter mee op reis en meer

Ga naar klmhealthservices.com
 

Zwangerschap

Aanstaande moeders kunnen gewoonlijk veilig vliegen. We adviseren u echter niet meer te vliegen  zodra  u 36 weken zwanger bent. Ook raden wij u af om in de eerste week na de bevalling te vliegen. Dit geldt ook voor uw baby.

Als u in verwachting bent van een meerling adviseren wij u eerst uw arts te raadplegen. Bij een zwangerschap met complicaties dient u altijd een doktersverklaring te kunnen overleggen.

 

Speciale maaltijden

Wij bieden u een groot aantal speciale maaltijden die voldoen aan uw medische of religieuze wensen. Deze maaltijden zijn voor intercontinentale KLM-vluchten via KLM.com te bestellen.

Lees meer over speciale maaltijden