Programma's voor bedrijven

Boek uw zakelijke reizen met KLM en Air France en profiteer van de beste aanbiedingen. KLM en Air France bieden uw bedrijf immers de perfecte oplossing voor al uw zakelijke reisbehoeften.

KLM BlueBiz

Meld u aan voor BlueBiz van KLM en Air France en spaar gratis vluchten voor uw bedrijf. Op elke vlucht die uw bedrijf maakt, spaart u Blue Credits die ingewisseld kunnen worden voor gratis vluchten naar elke bestemming binnen ons wereldwijde netwerk. Deelname is eenvoudig en gratis.

Corporate Contract voor uw zakelijke reizen

Hoe meer u reist, hoe meer uw bedrijf profiteert van de unieke voordelen van ons corporate contract. Dit programma is de perfecte oplossing voor uw reisbudget.

Uitgebreide informatie over alle voordelen

Global solution for corporate accounts

Veel bedrijven die internationaal opereren centraliseren hun wereldwijde reisprocedures in één commercieel contract. Air France KLM en Delta bieden een gecentraliseerde oplossing voor het beheer van alle zakelijke reisbehoeften van multinationals. En dat heeft vele voordelen: U heeft maar één contactpunt waardoor u meer controle heeft over de internationale reisbehoeften in uw bedrijf, efficiënter kunt werken en – uiteraard – kosten bespaart.

Bezoek onze website