Mobiele games

KLM biedt een tweetal mobiele games aan: Aviation Empire Platinum en Jets - Papercraft Air-O-Batics. Beide zijn te downloaden voor iOS en Android.
 

Aviation Empire Platinum

Wilt u CEO van uw eigen luchtvaartmaatschappij zijn? Verover het luchtruim met de gratis 3D strategy game van KLM voor iOS en Android. 

Van uw eerste vliegtuig tot een wereldwijd netwerk: word een sterke speler met een winstgevende luchtvaartmaatschappij. Zorg voor tevreden passagiers door steeds meer bestemmingen toe te voegen en uw service te verbeteren. 

Verbeter uw luchthavens en koop de nieuwste vliegtuigen en landingsrechten met de credits die u in de game verdient. U kunt uw vloot bovendien verder uitbreiden en personaliseren met in-app aankopen.

 
 
 

Aviation Empire Platinum downloaden

Download Aviation Empire Platinum voor iOS en Android


 
 

Jets – Papercraft Air-O-Batics

Klaar voor de start... vlieg! Word piloot van uw eigen papieren vliegtuig en loods het langs de obstakels in de kartonnen versies van Amsterdam en New York.


Loods uw papieren vliegtuigje door het oude stadscentrum van Amsterdam en over de historische kanalen – maar vermijd auto’s, trams en boten. Of vind uw weg op het drukke Times Square in New York en geniet van het uitzicht vanaf het Vrijheidsbeeld.


Met de punten die u in het spel verdient, kunt u spannende nieuwe missies en meer dan 25 verschillende 'skins' voor uw papieren toestel vrijspelen. Naarmate u als piloot meer bedreven raakt, stijgt u in het klassement van beginneling tot gezagvoerder.

 
 
 

Download Hier 

Support Aviation Empire Platinum en Jets

Aviation Empire Platinum en Jets - Papercraft Air-O-Batics worden niet langer ondersteund. Dit betekent dat KLM geen updates meer zal uitvoeren of nieuwe functies aan de spellen zal toevoegen. De apps blijven echter beschikbaar in de App Store en Google Play, waardoor gamers de apps nog steeds kunnen downloaden.