Tariefstructuur

Binnen al onze reisklassen bieden we verschillende soorten tickets, of boekingsklassen, voor reizen binnen Europa en voor intercontinentale vluchten.

Onze tarieven

Wij hebben onze tarieven onderverdeeld in verschillende boekingsklassen, waarvoor verschillende voorwaarden gelden. Deze boekingsklassen worden aangeduid met letters (bijv.'R’ of 'Z').

De voorwaarden kunnen per vlucht en per vervoerder verschillen. Wanneer u online boekt, worden tijdens de verschillende stappen de voorwaarden van uw vlucht weergegeven. Om de boeking te voltooien, dient u de voorwaarden te accepteren.

Als u niet alle vluchten of delen van deze reis maakt, of in de aangegeven volgorde, dan kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Reizen binnen Europa

De voorwaarden kunnen per vlucht verschillen. Controleer de voorwaarden voor uw reis in de e-mail waarin uw reservering wordt bevestigd.

BoekingsklasseMinimumverblijf

verplicht
Wijzigen
mogelijk
Annuleren
mogelijk
Upgrade
met Miles
mogelijk
Gespaard aantal Miles
Business Class
Fully Flexible:
J, C, D, I, Z
NeeJaJaNee250%

Reist u Economy Class binnen Europa? Dan kiest u bij ons uit drie ticketopties. Zo is er altijd een ticket dat aansluit op uw persoonlijke wensen.

Lees alles over onze ticketopties voor Europese vluchten

Lees alles over de Flying Blue Miles die u spaart met onze Europese vluchten 

Intercontinentale reizen

Voor intercontinentale vluchten bieden wij u de laagst mogelijke prijs aan in Economy Class en Business Class. Als u een meer flexibel ticket wilt boeken, neem dan contact op met het KLM Service Centre. Let op: de voorwaarden van uw ticket kunnen verschillen per vlucht. U kunt de voorwaarden voor uw reis controleren tijdens het boeken, in de e-mailbevestiging of in My Trip.

Gaat u binnenkort in Economy Class reizen van Europa naar de Verenigde Staten of Canada of vice versa? Voor Economy Class reizen, bieden we 3 ticketopties om aan te sluiten op uw persoonlijke wensen. Lees meer over onze ticketopties voor reizen tussen Europa en de Verenigde Staten/Canada