Over KLM Lounges

Elke reis begint op de luchthaven. Maar een speciale reis? Die start in de KLM lounge. Onze Crown Lounge is de ideale plek om even wat rust te pakken of juist wat werk te verzetten. Bepaal zelf wat u het liefst doet met uw tijd, dan vertellen we alleen waar u de lounges vindt.
 

Wereldwijd worden door lokale autoriteiten verschillende preventiemaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hierdoor zijn lounges wellicht gesloten. Check de laatste status van uw lounge op de luchthaven.

 
About KLM Lounges
 

KLM Crown Lounges

Onze KLM Crown Lounges bieden een oase van rust, middenin de hectiek van een luchthaven. Een stijlvolle, serene omgeving met veel privacy en ruimte. Er zijn Crown Lounges op Toronto Airport en Houston Airport , maar u vindt ze ook dichter bij huis, op onze thuisbasis: Amsterdam Airport Schiphol.

Non-Schengen Crown Lounge, Amsterdam Airport Schiphol

Deze gloednieuwe lounge brengt de gastvrijheid van KLM samen met het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van smaak en innovatie. De ingang is niet te missen, u herkent de lounge aan de duizenden Delfts blauwe huisjes op Holland Boulevard.

Wat deze lounge bijzonder maakt, is de indeling in verschillende themagebieden. Elk met een eigen sfeer en bijbehorende voorzieningen. Zo komt u aan werk toe in de rustige Polder, frist u even op met een douche in de Sea, tapt u een biertje in de City of ontspant u met een film in de Dutch Mountain. Waar u ook behoefte aan heeft, u vindt het in deze bijzondere lounge. Basisvoorzieningen bestaan o.a. uit douches, slaapcabines, gratis WiFi en een uitgebreid buffet aan warme en koude gerechten.

Log tijdens uw bezoek in op de Lounge Guide en u hoeft nergens meer in de rij te staan. Zo reserveert u online een douche of slaapcabine. En heeft u hulp nodig van een Personal Lounge Assistant? Plaats uzelf dan in de digitale wachtrij, deel uw locatie en een medewerker komt zo snel mogelijk naar u toe. Zo verliest u geen tijd aan wachten in de rij en haalt u echt alles uit uw bezoek. 

Lees meer over de Non-Schengen Crown LoungeSchengen Crown Lounge

Blijft u binnen Europa? Dan is de Schengen Crown Lounge de plek waar u voorafgaand aan uw vlucht of tijdens een overstap terecht kunt. Deze lounge is ideaal voor een kleine pauze voordat u uw reis weer voortzet. Deze Europese lounge is o.a. uitgerust met werkruimtes, WiFi, douches en een buffet met koude en warme gerechten.

Lees meer over de Schengen Crown Lounge

 
 

SkyTeam lounges

Hoe vaker u vliegt, hoe beter het toeven wordt op de luchthaven. Om u te bedanken voor uw loyaliteit, opent SkyTeam de deuren van haar Branded Lounges op de volgende luchthavens:

• Dubai (DXB)
• London Heathrow (LHR)
• Sydney (SYD)
• Beijing (BJS)
• Hong Kong (HKG)
• Vancouver (YVR)

Lees meer over SkyTeam Lounges 
 
 

Lounge Finder

Staat er een loungebezoek op de planning en bent u benieuwd welke voorzieningen er beschikbaar zijn? Check dan snel de lounge finder om uw verwachtingen te managen.

Vind mijn lounge

 
 

Loungetoegang

U bent welkom in onze lounges als u reist in First Class of Business Class, een Flying Blue Platinum- of Gold-deelnemer of een SkyTeam Elite Plus-passagier bent. Graag een gast meenemen? Check dan even de regels omtrent toegang tot de lounge.

Lees meer over loungetoegang