cabin

Economy Comfort-stoel op intercontinentale vluchten

Werk nog even door of geniet van welverdiende rust. Met onze Economy Comfort-stoelen trakteert u uzelf op meer comfort. Uw stoel beschikt over meer beenruimte en is verder naar achter verstelbaar dan de standaard Economy Class-stoel. Ook hebben alle stoelen in de Economy Comfort-zone een stroomvoorziening om uw apparaten op te laden (behalve in de Boeing 747’s). Daarnaast kunt u, door de locatie direct achter de Business Class, als een van de eerste passagiers uitstappen. De Economy Comfort-stoel is beschikbaar op alle KLM-vluchten en biedt dezelfde service als in de Economy Class.

Kenmerken

  • 10 cm (4 inch) meer beenruimte dan standaard Economy
  • 4-5 cm (1,5-2 inch) verder naar achter verstelbaar dan standaard Economy
  • 9-11 inch persoonlijk entertainmentscherm
  • Voor in Economy Class
  • Stroomvoorziening bij de stoel (behalve in Boeing 747)
Reserveer deze stoel


Reserveer uw favoriete stoel

U kunt uw Economy Comfort-stoel reserveren tijdens de boeking van uw KLM-vlucht, of op een later moment via Mijn Reis. Er is op elke vlucht een beperkt aantal stoelen in deze zone beschikbaar, dus als u zeker wil zijn van deze stoel of graag naast uw reisgenoot wil zitten, wacht dan niet te lang met uw reservering.

Flying Blue-voordelen

Als Flying Blue Platinum-deelnemer betaalt u niets extra voor een Economy Comfort-stoel. Flying Blue Gold-deelnemers en SkyTeam Elite Plus-passagiers krijgen 50% korting. Flying Blue Silver-deelnemers betalen 25% minder en Flying Blue Explorer-deelnemers krijgen 10% korting.

U wilt misschien meer weten over…