Flight Guide

Heeft u een KLM-vlucht geboekt? Dan wilt u vast meer weten over uw menu, de crew en het toestel! Vanaf 31 dagen voor vertrek vindt u in de Flight Guide allerlei feiten, cijfers en leuke weetjes over uw specifieke KLM-vlucht. Overal, altijd en op elk apparaat.

Wat is de Flight Guide?

Flight Guide on all devices

Vanaf 31 dagen voor vertrek begeleidt de online Flight Guide van KLM u voor, tijdens en na aankomst van uw vlucht. Exclusief voor KLM-reizigers biedt de Flight Guide veel handige gegevens en achtergrondinformatie over uw specifieke KLM-vlucht, waaronder dingen die u vast nog niet wist, zoals:

  • De actuele status van uw vlucht
  • Het menu in Economy Class en in Business Class
  • Uw toesteltype, -naam en meer
  • Weetjes over de cockpitbemanning en het cabinepersoneel

Nieuwsgierig? Vertrekt uw KLM-vlucht binnen 31 dagen? Log nu in en lees meer.

Toegang tot uw Flight Guide

Ga naar uw Flight Guide

Log in bij Mijn Reis

De Flight Guide is online beschikbaar vanaf 31 dagen voor het vertrek van uw KLM-vlucht. Ga rechtstreeks naar de Flight Guide via bovenstaande button of via een van de volgende opties:

  • Log in bij Mijn Reis en scrol omlaag naar Flight Guide of
  • Gebruik de link in de incheckmail die we 30 uur voor vertrek sturen (24 uur voor vluchten van en naar de Verenigde Staten)

Tip: Nadat u de Flight Guide heeft geopend, kunt u hem toevoegen aan uw favorieten of bladwijzers of opslaan op het startscherm van uw mobiel of tablet. Zo kunt u de Flight Guide altijd gebruiken, zelfs als er geen internetverbinding is.

De Flight Guide is alleen beschikbaar voor KLM-vluchten. Voor vluchten van KLM – of een van de vele partnerluchtvaartmaatschappijen – kunt u altijd inloggen bij Mijn Reis om uw vluchtschema te bekijken, uw boeking te wijzigen, handige extra’s te regelen en meer.

Beoordeel uw vlucht

Flight guide on mobile devices

Wij horen altijd graag hoe uw KLM-vlucht is verlopen. Daarom kunt u na aankomst via de Flight Guide uw vlucht beoordelen – en beoordelingen van medepassagiers lezen!

Bij het selecteren van een vlucht tijdens het boeken kunt u de gemiddelde score bekijken. Zo kunnen u en alle bezoekers van KLM.com een weloverwogen keuze maken op basis van de werkelijke ervaringen van passagiers zoals u.

Wij vinden uw privacy heel belangrijk. Daarom kunt u uw beoordeling ook anoniem geven.