Shop@KLM

Shop@KLM is vernieuwd! Vind makkelijk en snel uw favoriete KLM-artikelen. Een cadeau voor een speciaal persoon, de nieuwste gadget of een heerlijk parfum. Koop voor vertrek uw taxfree producten online en ontvang ze aan boord tijdens uw KLM-vlucht. Of laat ze thuisbezorgen!

Online taxfree winkelen

Shopping on board

Van luxueus cadeau tot exclusief KLM-product: bij Shop@KLM kunt u vanuit uw luie stoel een groot assortiment taxfree artikelen online bestellen. Uw aankopen worden gratis geleverd tijdens uw vlucht, aan boord van:

 • Alle KLM vluchten met een vliegtijd langer dan 1,5 uur.

Zo hoeft u niet met zware handbagage op de luchthaven te lopen. U kunt bestellen tot uiterlijk 1-3 dagen voor vertrek.

Ook als u binnenkort niet gaat vliegen, dan kunt u bij Shop@KLM bestellen: een deel van het assortiment bezorgen we in Nederland ook aan huis. U betaalt dan wel BTW en bezorgkosten. 

Via Shop@KLM zijn nog meer producten verkrijgbaar dan in ons assortiment aan boord. De kortingen en de Flying Blue Miles die u bij iedere aankoop spaart, zijn echter hetzelfde. Niet alleen spaart u Flying Blue Miles... U kunt er ook uw aankopen mee betalen. We passen ons aanbod elke maand aan, dus u vindt altijd nieuwe aanbiedingen.

Bekijk het assortiment

Ga naar Shop@KLM

Zo werkt Shop@KLM

 1. 1. Maak een keuze uit uw favoriete artikelen en voeg ze toe aan het winkelmandje.
 2. 2. Geef aan of u uw aankopen aan boord van uw vlucht wilt ontvangen of bij u thuis.
 3. 3. Vul uw contactgegevens in en eventueel een boekingscode.
 4. 4. Kies uw betaalmethode en reken de bestelling af. Nadat uw aankoop is voltooid, ontvangt u per e-mail een bevestiging en een factuur. Print het bevestigingsbericht en vergeet het niet mee te nemen als u gaat vliegen.
 5. 5. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u uw aankopen en het ontvangstbewijs tijdens uw vlucht of bij u aan de voordeur. Dit document is tegelijkertijd uw garantiebewijs, bewaar het dus zorgvuldig.

Let op: Als u uw bestelling aan boord wilt ontvangen, kunt u tot 72 uur voor vertrek uw bestelling plaatsen. Voor een vlucht vertrekkend uit Amsterdam kan het zelfs tot 25 uur voor vertrek. Laat u uw aankopen thuis bezorgen, dan betaalt u BTW en bezorgkosten. Shop@KLM is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Veelgestelde vragen over online bestellen

Betaalmethoden

Alle prijzen zijn in euro’s, en zijn inclusief BTW, indien van toepassing. Betalen kan met iDEAL (alleen in Nederland), verschillende soorten creditcards en Flying Blue miles. Met uw aankopen spaart u ook Flying Blue miles. Dit geldt niet als u betaalt met uw miles.

Nadat u de gewenste producten heeft geselecteerd, vult u uw persoonlijke gegevens, contactinformatie en uw boekingscode in.

Uw creditcardgegevens worden naar ons verzonden via een beveiligde verbinding, waarbij alle persoonlijke- en creditcardinformatie worden versleuteld.

Houdt u er rekening mee dat bij ontvangst aan boord eventuele invoerbelasting en/of lokale heffingen op uw aankopen nog betaald moeten worden op uw bestemming. Dit hangt af van de bestemming en de totale waarde van uw aankopen.

Geen aankopen ontvangen?

Bezorging aan boord

Mocht bezorging aan boord niet mogelijk zijn, dan nemen we telefonisch of via e-mail contact met u op. Tijdens de vlucht kan ons cabinepersoneel het betaalde bedrag niet aan u vergoeden.

Afhankelijk van de situatie bieden we verschillende oplossingen:

 • Als u uw vlucht heeft geannuleerd, of als u uw vlucht heeft gemist omdat een niet door SkyTeam uitgevoerde vlucht eerder vertraging opliep, kunt u uit de volgende opties kiezen:

  • uw aankopen worden op uw volgende vlucht aan u overhandigd, of
  • het bedrag dat u heeft betaald, wordt op uw bankrekening teruggestort.

 • Als uw vlucht werd geannuleerd; als u uw vlucht heeft gemist omdat een andere KLM- of SkyTeam-vlucht eerder vertraging opliep; of als uw aankopen niet aan boord aan u werden aangeboden, kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • uw aankopen worden op uw volgende vlucht aan u overhandigd
  • het betaalde bedrag wordt naar uw rekening overgemaakt, of
  • uw aankopen worden binnen 30 dagen bij u thuisbezorgd.

 • Als een product tijdelijk niet voorradig is, brengen we u hiervan via e-mail op de hoogte. We proberen uw aankoop dan binnen 5 dagen in Nederland, of binnen 10 dagen in andere landen, bij u thuis te bezorgen.

Veelgestelde vragen over bezorging

Bezorging aan huis

Mocht uw bestelling aan huis na 14 dagen niet bezorgd zijn, neem dan contact met ons op via het Shop@KLM contactformulier .

Retourneren en restitutie

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 1 maand na ontvangst van het product aan ons retourneren. Dit is alleen mogelijk indien het product ongebruikt is en de verpakking niet is geopend. Retourneer uw aankopen in de originele, onbeschadigde verpakking. Nadat we het product hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen een maand terug op uw rekening.

Veelgestelde vragen over bezorging 

Vul ons restitutieformulier in als u een product wilt retourneren dat u via Shop@KLM heeft gekocht.

Vraag restitutie aan bij Shop@KLM 
Lees de voorwaarden voor winkelen via Shop@KLM
Neem contact op met Shop@KLM 