KLM Takes Care

KLM påtager sig sit ansvar på mange måder, fra introduktion af biobrændstof til forbedring af børns levevilkår. Og under din rejse med os kan du genkende vores engagement på KLM Takes Care-logoet.

Omsorg for menneskene og jorden

KLM Takes Care

Som en af de store spillere i luftfartsbranchen mener KLM, det er vigtigt at tage ansvar.

Vi deltager aktivt i mange initiativer for at bidrage til en bedre verden. Som følge af vores fortsatte indsats, sammen med Air France, har vi med stolthed toppet Dow Jones' bæredygtighedsindeks inden for vores sektor i adskillige år nu.

Få alt at vide om KLM Takes Care  (kun på engelsk)

KLM Takes Care-logo

Når du rejser med os, kan du genkende vores engagement på KLM Takes Care-logoet. Du finder det f.eks. snart på vores kaffe- og tekopper, som er 100 % bionedbrydelige!

 

Vores indsats

Vi mener, at det er lige så vigtigt at gøre noget nu som at investere i fremtiden. Det er derfor, vi er engageret i mange forskellige projekter. F.eks:

  • gør vi store fremskridt inden for udvikling og brug af bæredygtige biobrændstoffer . Det er derfor, vi har slået os sammen med Verdensnaturfonden (WWF), og andre.
  • arbejder vi på bæredygtige løsninger til reducering af CO2-udslip .
  • serverer vi, om muligt, bæredygtigt producerede fødevarer om bord, såsom produkter forsynet med UTZ-mærket for bæredygtig kaffe eller MSC organisationens kvalitetsmærke for bæredygtige fisk .
  • støtter vi sociale projekter , såsom Close the Gap og Wings of Support, og KLMs sundhedstjeneste arbejder sammen med VU University Medical Center på et Doctor2Doctor-program, for at bidrage til lægehjælp i Kenya.
  • snakker vi forsat med befolkningen i Schiphol-området , bl.a. om begrænsning af støjforurening.
 

Flyv CO2-neutralt!

Når du rejser, kan du mindske dit aftryk i luften. Kompenser blot for CO2-udslippet fra din flyvning online, når du booker eller via Min Rejse. Dit bidrag til vores CO2ZERO-program investeres direkte og fuldt ud i forskellige projekter inden for bæredygtig energi.

Se CO2-kompensationen for din flyvning