KLM’s Partnerprogram

Promover KLM-flyvninger på din app, blog eller hjemmeside, og tjen kommission på flyreservationer foretaget på KLM.com. Bliv en del af KLM’s Partnerprogram i dag.
 

Fordele ved at være en KLM-partner

  • Kæd dit brand sammen med KLM’s, og samarbejd med et af de stærkeste brands inden for rejsebranchen
  • 30-dages cookie-levetid
  • Mobil-sporing
  • Sporing over hele landet
  • Kort godkendelsestid på køb
  • Værktøjer til at facilitere din promovering og optimere konvertering: link-opretter, produktfeed, specialudviklede (mobil-)bannere og en søgewidget til flyvninger


Kommission
Mellemdistance flyvning1 % af omsætning
Langdistance flyvning1,5 % af omsætning
 
 

Hvem kan blive KLM-partner

Rejserelaterede hjemmesider, blogs og prissammenligningssider er velkomne til at tilmelde sig som KLM-partnere.

Har du en hjemmeside, der sammenligner priser på flyvninger, og kunne du tænke dig at benytte vores API? Meld dig venligst til KLM’s meta-søgeprogram! For yderligere information, bedes du venligst kontakte os.

Vi accepterer desværre ikke SEA-partnere.

Bliv affilieret KLM-partner

Tilmeld dig

Når du har tilmeldt dig, vil vi informere dig, så snart du er blevet accepteret og kan begynde at promovere KLM-flyvninger på din hjemmeside, blog eller app. Du vil få adgang til kampagner og materialer, der kan bruges i dit land. Vores globale sporingssystem gør, at du vil blive betalt for alle reservationer på KLM.com, der er startet på din hjemmeside, uanset hjemmesidens nationalitet, afrejselufthavn, sprog eller valuta. 

 
 

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines er et verdensomspændende flyselskab med hovedsæde i Holland, der blev grundlagt i 1919. I dag er KLM det ældste flyselskab, der stadig opererer under dets oprindelige navn. KLM arbejder meget tæt sammen med Air France inden for Air France-KLM-gruppen. Siden de 2 virksomheder fusionerede i 2004, har de fortsat med at fungere som adskilte flyselskaber, hver med deres egen identitet og brand. Air France-KLM-gruppen er Europas førende gruppe inden for flybranchen.

Hvert år vælger over 20 millioner passagerer KLM:

  • Et fleksibelt udvalg af afrejselufthavne og mere end 100 destinationer
  • Uovertruffen service ombord
  • Konkurrencedygtige billetpriser til USA, Afrika, Asien og mange europæiske destinationer, og regelmæssige særlige tilbudskampagner.