KLM-affiliationsprogram

Vær med til at fremme salget af KLM-flyrejser via din app, blog eller hjemmeside, og tjen en provision på flyreservationer foretaget på KLM.com. Tilmeld dig KLM-affiliationsprogrammet i dag.

Fordele ved at være affilieret KLM-partner

  • Link dit firmamærke til KLM-firmamærket, og samarbejd med et af de største firmamærker i rejseindustrien
  • 30-dages cookie-levetid
  • Mobilsporing
  • Sporing på tværs af grænser
  • Kort godkendelsestid for salg
  • Værktøj, der letter dit salgsfremme og optimerer konvertering: linkopretter, produktfeed, brugertilpassede (mobil) bannere og en søge-widget til flyrejser


Provision:
Mellemdistanceflyvning1 % af indtjeningen
Langdistanceflyvning1,5 % af indtjeningen


Når du har tilmeldt dig, vil vi informere dig, så snart du er blevet godkendt og kan gå i gang med at fremme salget af KLM-flyrejser via din hjemmeside, blog eller app. Du vil få adgang til de kampagner og materialer, der vil blive brugt i dit land. Vores globale sporingsløsning sørger for, at du bliver betalt for alle reservationer på KLM.com, som er indledt via din hjemmeside, uanset KLM-hjemmesidens land, afgangslufthavnen, sproget eller valutaenheden.


Bliv affilieret KLM-partner

Tilmeld dig

 

Hvem kan blive affilieret KLM-partner?

Rejserelaterede hjemmesider, blogs og sammenligningssider er velkomne til at tilmelde sig som affilieret KLM-partner.

Har du en hjemmeside, der sammenligner flyrejser, og kunne du tænke dig at bruge vores API? Tilmeld dig KLM-metasøgeprogrammet! For yderligere information bedes du kontakte os på: affiliation@klm.com.

Vi accepterer desværre ikke affilierede SEA-partnere.

 

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines er et globalt luftfartsselskab med base i Holland, og selskabet blev grundlagt i 1919. I dag er KLM det ældste luftfartsselskab, der stadig bruger det oprindelige navn. KLM arbejder meget tæt sammen med AIR FRANCE i AIR FRANCE KLM-gruppen. Siden de 2 selskaber slog sig sammen i 2004, er de fortsat med at køre som separate luftfartsselskaber, og hvert selskab har sin egen identitet og sit eget firmamærke. AIR FRANCE KLM-gruppen er Europas førende gruppe inden for luftfartsindustrien.

Hvert år vælger over 20 millioner passagerer KLM af følgende grunde:

  • Fleksibilitet, hvad angår valg af afgangslufthavn og mere end 100 destinationer
  • Fortrinlig service om bord
  • Konkurrencedygtige billetpriser til USA, Afrika, Asien og mange europæiske destinationer samt regelmæssige, specielle salgskampagner.


Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte os på affiliation@klm.com