Foretningsfællesskaber

For at opnå yderligere succes med dine forretninger, kan du tilmelde dig vores forretningsfællesskaber. Flying Blue Club Africa og Flying Blue Club China tilbyder dig øjeblikkelig adgang til et forretningsnetværk, hvor du kan møde værdifulde p kontakter og dele dine oplevelser.
 

Flying Blue Club China

Flying Blue Club China logo

Flying Blue Club China er den første i en række af eksklusive forretningsfællesskaber. En klub sætter dig i kontakt med andre som laver forretninger i og med Kina.

Hjertet i Flying Blue Club China er online-platformen. Her kan du for eksempel skabe dit eget forretningsnetværk. Hvilket sætter dig i stand til at danne værdifulde kontakter, dele dine oplevelser og lære fra andre oplevelser. Medlemskab af Flying Blue Club China er gratis for Flying Blue medlemmer verden over.

Opdag Flying Blue Club China nu

 
 

Flying Blue Club Africa

Flying Blue Club Africa logo

Vi er glade for at kunne præsentere Flying Blue Club Africa, en ny slags forretningsnetværk for alle med et mål til fælles: Succesfuldt at drive forretning i Afrika.

Flying Blue Club Africa er grundlæggende et forretningsnetværk i Afrika, som du omgående kan få adgang til. Det vil sætte dig i stand til hurtigt og nemt at danne værdifulde kontakter, og finde fælles inspiration med nye ideer og forretningsforslag. Medlemskab af Club Africa er gratis for Flying Blue medlemmer verden over.

Opdag Flying Blue Club Africa nu