Opgradering til Business Class

Elsker du den luksus og komfort, du får på vores Business Class? Forkæl dig selv med en opgradering til vores Business Class! Der er en række forskellige måder at opgradere til Business Class på, om du flyver interkontinentalt eller indenfor Europa.

Sådan køber du en opgradering

Business class

Elsker du komfort og luksus, adgang til vores lounges, en plads, hvor du rigtig kan slappe af, en særlig middagsoplevelse og mere på din flyvning? Hvis der stadig er pladser til rådighed på Business Class før afgang, kan du købe en opgradering.

Hvis du har en fuldt fleksibel billettype, kan du arrangere dette:

Du kan arrangere dette med alle billettyper:

  • Via KLM Servicecenter, eller 24/7 via de sociale medier
  • Under check-in: online, eller i lufthavnen på en selvbetjeningsmaskine eller ved check-in skranken
  • Om bord på flyet

Hvis du ønsker at anvende dine Flying Blue Award Miles til at opgradere din billet, kan du gøre dette:

Læs mere om at bruge dine Flying Blue Award Miles til at opgradere til Business Class

Når du har købt en opgradering, vil du nyde de samme fordele som alle andre Business Class-passagerer!

Opgrader med rabat under check-in

Når du checker ind på KLM.com eller på en selvbetjeningsmaskine i lufthavnen, kan vi tilbyde dig en opgradering i sidste øjeblik med stor rabat!

Hvis du køber denne opgradering med rabat, vil antallet af optjente Miles og din tilladte bagagemængde være uændret som angivet i e-mailen, der bekræftede din oprindelige reservation.

Betalingsmetoder

På billetkontoret kan du bruge alle betalingsmetoder, også Flying Blue Miles. I vores lounges kan du betale med kontanter, kreditkort eller Flying Blue Miles. Når du er kommet ombord, kan du købe en opgradering med kreditkort eller betale kontant. Du kan betale med kreditkort under check-in, online og ved selvbetjeningsmaskinerne og med kreditkort eller kontant ved check-in skranken. Vi accepterer kun betaling med kreditkort til online auktionen, hvor du kan opgradere dig selv.

Læs mere om vores Business Class
Læs vilkårene for en opgradering til Business Class
Tag en tur ned af KLM Lane