Den nemmeste måde at gavne din virksomhed på

BlueBiz er AIR FRANCE, KLM og Delta Air Lines’s fordelsprogram for erhverv. Når du har registreret dig, hvilket er gratis, kan din virksomhed begynde at optjene Blue Credits på flyrejser med AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines og vores partnerflyselskaber.

Optjening af Blue Credits

Hver gang du booker en forretningsrejse med AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines eller vores partnerflyselskaber, optjener din virksomhed Blue Credits. Medlemmer af vores frequent flyer-program, Flying Blue, optjener samtidig også Flying Blue Miles.

Optjening af Blue Credits

Brug af Blue Credits

Én Blue Credit svarer til én værdi i din lokale valuta. Det betyder f.eks., at hver Blue Credit er 1 euro værd for de fleste europæiske virksomheder, medmindre billetterne sælges i en anden valuta på dit marked. Blue Credits fungerer som kontanter, og du kan bruge dem til at købe billetter til en hvilken som helst destination i vores globale netværk.

Brug af dine Blue Credits

Meld dig ind i BlueBiz!

Du kan melde dig ind i BlueBiz helt gratis med blot et par få klik. Når du har meldt dig ind, bliver du bedt om at udpege en BlueBiz-kontaktperson til at administrere virksomhedens konto.


Dit BlueBiz-medlemsskab er nu mere attraktivt end nogensinde!

KLM tilbyder en ekstra bonus som belønning for BlueBiz-medlemmernes loyalitet. Med få ord betyder det, at hvis du eller dine kolleger beslutter at checke en kuffert ind på en europæisk forretningsrejse, så slipper I for at betale for det første stykke bagage! Med dette tilbud sparer dit firma fra €15 til €30 på hver enkelt flyvning (ud eller hjem).

Man skal kun følge én regel: sørg for at inkludere dit BlueBiz-nummer, hver gang du foretager en reservation!

Læs mere om den nye bagagepolitik og om, hvordan dit firma kan nyde fordel af denne tilføjede KLM-service til BlueBiz-medlemmer.