Om brug

Du kan bruge Blue Credits til at købe gratis billetter. Takket være vores samlede, globale netværk og praktiske flytidsplaner har du rig mulighed for at bruge dine Blue Credits.
 

Konverter dine Blue Credits til gratis billetter

Eftersom hver Blue Credit er én værdi værd i din lokale valuta, er det nemt at finde ud af, hvor mange Blue Credits du skal bruge for at få en gratis billet. Hvis din virksomhed f.eks. har 1.060 Blue Credits, og virksomheden er beliggende i eurozonen, kan du bestille en gratis billet med en værdi på op til EUR 1.060. Hvis du f.eks. indløser en flybillet fra Milano til New York tur-retur med en værdi på EUR 1.000 (inkl. skat), vil du stadig have 60 Blue Credits tilbage på din konto.
 

Book en hvilken som helst billettype på en hvilken som helst klasse til den destination, du ønsker

BlueBiz giver dig fleksibilitet til at bruge dine Blue Credits på en hvilken som helst billettype fra Air France, KLM, Delta Air Lines eller Jet Airways. Du kan vælge en hvilken som helst billetpris til den destination du ønsker, uanset hvor i verden du vil hen, som er tilgængelig i vores BlueBiz-bookingværktøj. Disse gratis billetter er underlagt de almindelige betingelser for den billet du vælger.

 

Tryghed og sikkerhed

Som en ekstra sikkerhed er det kun den udpegede BlueBiz-kontaktperson i virksomheden, der har adgang til BlueBiz-kontoen. Vedkommende kan bestille billetter online når som helst og se virksomhedens Blue Credit-saldo.