Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Alle virksomhedsprogrammer

Tag på forretningsrejse med Air France og KLM, og få den bedste aftale, penge kan købe. Uanset hvad du har brug for, tilbyder AIR FRANCE og KLM en række skræddersyede løsninger.

BlueBiz fra AIR FRANCE og KLM

Meld dig ind i BlueBiz fra AIR FRANCE og KLM, og optjen gratis flyrejser til din virksomhed. For hver flyrejse, din virksomhed foretager, optjener I Blue Credits, som kan indløses til gratis flyrejser til en hvilken som helst destination i vores globale netværk. Det er nemt og gratis.

Den nemmeste måde at gavne din virksomhed på

Erhvervsaftaler

Jo mere du flyver, jo bedre en aftale kan din virksomhed få med Corporate Travel Contracting, KLM’s skræddersyede incitamentsprogram til erhverv. Den bedste løsning, når du vil udnytte dit rejsebudget optimalt.

Læs alt om fordelene

Global solution for corporate accounts

Globaliseringen har gjort, at mange organisationer i dag har centraliseret deres globale rejsestyringsproces under én kommerciel aftale. ONE er i en nøddeskal en centraliseret rejsestyringsløsning, der giver multinationale selskaber ét enkelt kontaktpunkt, større kontrol med globale rejsekrav, større effektivitet og i sidste ende omkostningsbesparelser.

Se vores hjemmeside 
KLM Business

Ofte stillede spørgsmål

Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com