KLM-konto og Flying Blue-område

Din bedste rejse til dato starter på KLM.com. Med din personlige KLM-konto eller dit Flying Blue-område kan du administrere din profil, præferencer og flyreservationer på KLM.com samt få adgang til et bredt udvalg af online-tjenester.

Aktivér din KLM-konto

Tag styringen med en KLM-konto! Få nem adgang til dine beskyttede KLM-kontosider på KLM.com når som helst:

  • Gem personlige oplysninger og præferencer, så de er udfyldt på forhånd, når du reserverer, checker ind og i andre situationer, hvor du kunne få brug for dem.
  • Du kan også gemme oplysninger og præferencer for dine rejseledsagere.
  • Du kan gemme dine pas- og betalingsoplysninger og Advance Passenger Information sikkert.
  • Se dine gemte flytidsplaner og færdiggør flyreservationer, hvortil du valgte en forhåndsreservation.
  • Vær en af de første, der modtager vores nye tilbud, og angiv hvilke, der interesserer dig mest.

Spørgsmål om din KLM-konto? Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt, alle ugens dage: kontakt os.

Kom i gang i dag

Aktivér konto

...eller bliv medlem af Flying Blue

Flying Blue member account screenshot

Foretrækker du at benytte alle funktionerne i en KLM-konto og nyde alle Flying Blue-fordele? Som Flying Blue-medlem kan du optjene Miles, bestille præmiebilletter, få rabatter, få adgang til eksklusive tjenester og meget, meget mere!

Jo mere du flyver med KLM eller vores partnere, jo hurtigere når du til de næste niveau - Silver, Gold og Platinum - så du kan nyde endnu flere goder og fordele.

Er du endnu ikke Flying Blue-medlem? Tilmeld dig nu

Har du allerede en KLM-konto? Opgrader til et Flying Blue-område nu (det er gratis!). Du behøver blot logge ind på din KLM-konto, gå til 'Flying Blue' og vælg 'Opgrader nu'.

Spørgsmål om dit Flying Blue-område? Kontakt Flying Blues kundeservice

Nyt: Forretningsrejseplanlægning gjort nemt

Travel Manager screen

Kunne du tænke dig at få en anden til at planlægge dine (forretnings-)rejser? Du kan udpege en Rejseleder i din KLM-konto eller dit Flying Blue-område.

Du kunne for eksempel give en arbejdskollega adgang til dele af din profil, så de kan reservere og planlægge forretningsrejser for dig.

Alternativt kan du blive en Rejseleder på KLM.com ved at invitere andre til at give dig lov til at reservere og planlægge rejser for dem.


En Rejseleder kan:

  • Benytte den rejsendes oplysninger og præferencer, når de reserverer forretningsrejser til dem.
  • Automatisk udfylde en rejsendes pas- og andre oplysninger, men ikke se eller bruge deres personlige betalingsoplysninger.
  • Checke en rejsende ind og sende dem deres boardingkort.
  • Få hurtig adgang til den rejsendes nuværende reservation

Det er kun de rejsende, der kan ændre deres egne personlige oplysninger. De kan også altid reservere deres egne flyvninger. Begge parter kan vælge at afslutte rejseplanlægningssamarbejdet når som helst.

Udpeg en kollega, en ven eller et familiemedlem som din rejseleder, eller inviter dem til at give dig lov til at reservere og planlægge deres (forretnings-)rejser: Log ind i dit KLM- eller Flying Blue-område.

Lær mere om Forretningsrejseplanlægning

Kan du ikke logge ind?

I øverste højre hjørne på alle KLM.com-sider kan du få adgang til din KLM-konto eller dit Flying Blue-område. Vi vil bede dig om at logge ind, når du reserverer, i Min Rejse eller når du checker ind, så dine oplysninger vil blive udfyldt automatisk, og du kan nyde goder og rabatter.

Log ind på din KLM-konto med din unikke e-mail-adresse og adgangskode. Hvis du har mistet din adgangskode, vil vi med glæde sende dig en ny:

Anmod om en ny adgangskode til din KLM-konto

Log ind på dit Flying Blue-område ved at indtaste din e-mail-adresse eller Flying Blue-nummer og din adgangskode. Hvis du har mistet dem, kan du gøre følgende:

Hent dit Flying Blue-nummer

Anmod om en ny pinkode

Forbind din sociale konto

Flyin Blue log in screen

Skyd genvej til dine reservationer eller check-in. KLM- og Flying Blue-medlemmer kan også logge ind med deres social medie-konto på Facebook, Twitter, Google+ eller andre social medie-kontoer.

Log ind nu med din social medie-konto

Har du ikke en KLM-konto endnu? Tilmeld dig nu via dit foretrukne social medie-netværk.

Det fungerer på samme måde på din mobile enhed: du bruger bare det samme social medie-netværk til at logge ind på alle KLM-apps. Når du er logget ind, vil appen huske dig.