Vilkår og Betingelser for AIR FRANCE / KLM-konti

Når du tilmelder dig en AIR FRANCE / KLM-konto, accepterer du vores Vilkår og Betingelser vedrørende brug af en personlig onlinekonto på AIRFRANCE.com og på KLM.com. Disse Vilkår og Betingelser informerer dig om, hvordan du kan bruge din AIR FRANCE / KLM-konto.

Vilkår og Betingelser for AIR FRANCE / KLM-konti

Nærværende Vilkår og Betingelser beskriver også, hvordan AIR FRANCE og KLM vil bruge dine profildata, både til eksisterende og nye servicer.

1. Kontoregistrering

AIR FRANCE og KLM giver dig mulighed for at oprette en konto, der kan bruges på både AIRFRANCE.com og på KLM.com. For at tilmelde dig skal du udfylde visse personlige oplysninger.

Det er vigtigt, at du overholder følgende regler, når du tilmelder dig en konto på AIRFRANCE.com eller på KLM.com. Du må ikke:

 1. I. oprette en konto ved hjælp af falske personlige oplysninger
 2. II. oprette en konto for andre end dig selv
 3. III. oprette mere end 1 personlig profil
 4. IV. oprette en konto, hvis du er under 12 år gammel
 5. V. udlevere din adgangskode, lade andre få adgang til din konto, eller gøre noget andet der kan true sikkerheden af din konto

  Derudover er det vigtigt at du:
 6. VI. holder dine personlige oplysninger nøjagtige og opdaterede. Dette er vigtigt, fordi dine personlige oplysninger bliver brugt, når du booker billetter online på AIRFRANCE.com eller på KLM.com

2. Hvordan AIR FRANCE og KLM bruger dine profiloplysninger

AIR FRANCE og KLM bruger kun profiloplysningerne til at forhåndsudfylde en række applikationer på vores hjemmesider og til at sende dig tilbud og kommercielle e-mails, såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve.

3. Brug af din konto

AIR FRANCE og KLMs mål er at tilbyde faste kunder en mere brugervenlig booking- og check-in-oplevelse ved at gøre navigationen gennem vores hjemmesider lettere med brugen af en AIR FRANCE / KLM-konto.

Du kan bruge de oplysninger, der er gemt i din profil når du:

 • foretager en booking online
 • administrerer din booking
 • checker ind online (fra og med marts 2012)

Du kan kun benytte forhåndsudfyldte profildata, når du er logget ind på AIRFRANCE.com eller KLM.com. Vi vil til enhver tid informere dig, når en af vores applikationer henter dine profiloplysninger. Du kan altid slette eller overskrive dine personlige oplysninger.

Vi vil opdatere en række andre applikationer i den nærmeste fremtid. Dette vil gøre det muligt at bruge dine profiloplysninger i relaterede applikationer, hvis det er relevant. Du vil have mulighed for at foretage direkte opdateringer til din profil fra alle disse applikationer.

4. Bookinginformation

En af de største fordele ved at benytte en AIR FRANCE / KLM-konto er muligheden for at få direkte adgang til dine bookinger på AIRFRANCE.com eller KLM.com. Det er muligt at få adgang til bookinger foretaget på begge disse hjemmesider, uanset hvilken hjemmeside du bruger til at logge ind på din konto.

I øjeblikket er bookinger med AIR FRANCE eller KLM, som ikke er foretaget på AIRFRANCE.com eller KLM.com, ikke automatisk synlige i din bookingoversigt. Det er dog muligt at knytte dem til din konto. I den nærmeste fremtid vil disse bookinger automatisk kunne ses i din bookingoversigt. Vil vil også udvide bookingoversigten til at omfatte en liste over tidligere bookinger og bookinger af andre relaterede produkter.

5. Pasoplysninger

Pasoplysninger kan gemmes på din kontoprofil. Når du booker online, checker ind online eller administerer din booking online, har du mulighed for at forhåndsudfylde alle de pasoplysninger, der er påkrævet for din destination. I den nærmeste fremtid vil det også være muligt at bruge pasoplysningerne fra din profil på AIR FRANCE og KLMs selvbetjeningsmaskiner til check-in.

Ifølge loven er alle luftfartsselskaber forpligtet til at udlevere pasoplysninger om deres passagerer, kendt som Advance Passenger Information (API), til myndighederne i visse lande inden afrejse. AIR FRANCE og KLM tilbyder muligheden for at gemme din API på din konto, for at fremme bookingprocessen med forhåndsudfyldte API- og pasoplysninger.

Vær venligst opmærksom på, at det er dit ansvar at holde pasoplysningerne i din profil opdaterede. Dette er vigtigt, eftersom ukorrekte pasoplysninger kan give dig problemer, når du passerer gennem tolden i din destinationslufthavn.

6. Betalingsoplysninger

Du har mulighed for at gemme din foretrukne betalingsmetode og tilknyttede oplysninger, såsom betaling med kreditkort, i din profil. Du har mulighed for at bruge disse forhåndsudfyldte oplysninger, når du køber billetter eller relaterede produkter på hjemmesiden.

Vi tager sikker opbevaring af dine betalingsoplysninger alvorligt. Alle betalingsoplysninger gemmes i sikre og helt diskrete miljøer. Hvis du får mistanke om, at dine betalingsoplysninger er blevet misbrugt, skal du altid kontakte vores kundeserviceskranke. I alle tilfælde kan du altid, vha. enkle trin, slette alle betalingsoplysninger fra din profil. Sletning af betalingsoplysninger er permanente, og kan ikke fortrydes. Hvis du ønsker at betale online igen, vil du blive bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger igen.

Hvis vi bemærker bedrageri med konto login, spærrer vi øjeblikkeligt kontoen, og kontakter dig via den angivne e-mail-adresse.

I øjeblikket giver vi kun mulighed for at gemme 1 betalingsmetode. I den nærmeste fremtid vil vi begynde at gøre det muligt at gemme flere betalingsmetoder.

7. Rejsepræferencer

Det er muligt at angive dine rejsepræferencer på din AIR FRANCE / KLM-konto. Disse omfatter:

 • din sædvanlige afgangslufthavn
 • din foretrukne destination
 • dine pladspræferencer
 • dine menupræferencer

Det primære formål med disse rejsepræferencer er at gøre bookingprocessen nemmere. Når du tilmelder dig vores kommercielle nyhedsbreve, kan dine rejsepræference bruges til at optimere tilbud, der er relevante for dig.

8. E-mail-tilmeldinger

Du kan administrere dine AIR FRANCE og KLM e-mail-tilmeldinger i din profil. Efter oprettelsen kan du tilmelde dig alle nyhedsbreve.

Hvis du har noget imod at modtage uønskede e-mails, kan du altid afmelde dig på siden Min profil. Du kan også afmelde dig ved at klikke på linket nederst på et af de e-mail-nyhedsbreve, du modtager fra AIR FRANCE eller KLM.

Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, vil du modtage nyhedsbrevet fra den landehjemmeside, som du brugte til at oprette kontoen. Det er i øjeblikket ikke muligt at modtage et nyhedsbrev fra et andet land, end det du tilmeldte dig.

Flere e-mail-tilmeldinger vil blive tilføjet fremover og det vil være muligt at vælge nyhedsbreve og kommercielle tilbud fra andre lande.

9. Rejseledsagere

På siden Min profil, kan du gemme oplysninger og præferencer for rejseledsagere, som du ofte rejser sammen med. På den måde kan du nemt tilføje dine familiemedlemmer, kolleger eller venner til en booking, som du foretager online. Vær venligst opmærksom på, at alle passagerers personlige oplysninger skal udfyldes, præcis som de står i deres pas. Når du, som kontohaver, foretager en booking for andre passagerer, skal du sørge for at angive dine rejseledsageres korrekte personlige oplysninger.

Det er også muligt at gemme dine rejseledsageres e-mail-adresser. Disse e-mail-adresser vil ikke blive brugt til andre formål end forhåndsudfyldning af formularer, når du foretager en booking. E-mail-adresserne vil ikke blive brugt til at sende kommercielle tilbud og/eller andre e-mails.

10. Sletning af din konto

Du kan slette din konto ved at klikke på linket nederst på siden Min profil. Når din konto er blevet slettet, fjernes alle dine personlige oplysninger fra vores databaser. Sletning af din konto er permanent, og kan ikke fortrydes. Du kan dog altid tilmelde dig igen.

Nuværende og tidligere bookinger, såvel som finansielle transaktioner du eventuelt har gennemført online med AIR FRANCE eller KLM, vil ikke blive fjernet fra vores system.

11. Fortrolighed

AIR FRANCE og KLM har forpligtet sig til at beskytte dine personlige oplysninger. Vi vil kun bruge udleverede oplysninger på din AIR FRANCE- eller KLM-konto til de formål, som er beskrevet ovenfor. Vi udveksler ikke dine oplysninger med nogen tredjepart uden dit samtykke. For yderligere oplysninger vedrørende brug og beskyttelse af dine personlige oplysninger på AIRFRANCE.com og/eller KLM.com, bedes du læse AIR FRANCEs sikkerhedspolitik og retningslinjer for datafortrolighed  eller KLM Privacy Policy.

12. Generelle bestemmelser


 1. AIR FRANCE og KLM forbeholder sig ret til at annullere eller ændre funtioner og/eller procedurer for en AIR FRANCE / KLM-konto og/eller ændre disse Vilkår og Betingelser.
 2. Ingen erstatningskrav mod Selskabet fra Medlemmerne må indgives som følge af lovpligtige landespecifikke ændringer. Meddelelse om forandringer og ændringer til disse Vilkår og Betingelser udsendes via AIR FRANCE / KLM-kontoen. Disse Vilkår og Betingelser og eventuelle ændringer anses for værende godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge en AIR FRANCE / KLM-konto. Hvis du ikke accepterer ændringerne, kan du annullere din konto i henhold til artikel 10.
 3. AIR FRANCE og KLM påtager sig intet ansvar i forhold til eventuelle skader, forsinkelser eller tab som følge af eller i forbindelse med brugen af en AIR FRANCE / KLM-konto eller data (fejlagtigt) gemt af dig, undtagen i det omfang hvor sådanne skader eller tab opstår som følge af uagtsomhed fra AIR FRANCE og KLMs side, eller var forårsaget af AIR FRANCE og KLM med forsæt eller grov uagtsomhed, og med viden om at skade kunne opstå. Ethvert krav skal indgives direkte til AIR FRANCE and KLM.