EMD-kupon

Har du modtaget en EMD-kupon? Du kan anvende nogle kuponer til at betale for din næste flyreservation og/eller til køb af ekstra tilvalg. Nogle kuponer kan veksles til penge.
 

EMD-kuponer: refunderbare og ikke-refunderbare

Hvis du har anmodet om kompensation på KLM.com, eller hvis din rejse ikke forløb som planlagt, kan du have modtaget kompensation i form af en EMD-kupon. Dette er en elektronisk kupon, som du modtager pr. e-mail. Hvis der står på din EMD-kupon, at den er ‘refunderbar’, kan den veksles til penge. Hvis der står på den, at den er ‘ikke-refunderbar’, kan du bruge den på KLM.com til betaling af en flyreservation eller til køb af ekstra tilvalg. I øjeblikket kan du kun indløse KLM-kuponer på KLM's hjemmeside.
 
 

Sådan bruger du din EMD-kupon

Du kan veksle din EMD-kupon på KLM.com:

  • Brug din EMD-kupon til at reservere en flybillet på KLM.com
  • Hvis du allerede har en reservation: brug din EMD-kupon til at købe ekstra tilvalg til KLM-flyvninger via Min Rejse
  • Til penge på din bankkonto, hvis der står ‘refunderbar’ på din EMD-kupon. Veksl din EMD til kontanter .
  • Når du reserverer en flybillet hos KLM, Delta Air Lines eller Air France, eller når du køber ekstra tilvalg til KLM-flyvninger (såsom en plads med ekstra komfort) – hvis der står ‘ikke-refunderbar’ på din EMD-kupon. Du vil modtage en ny EMD-kupon med eventuel resterende kredit.
  • Hvis valutaen på EMD-kuponen er en anden end den valuta, som billetprisen er annonceret i, vil vekselkursen være den salgskurs, der gælder i KLM's lokale bank.

Du kan ikke bruge din EMD-kupon til at betale for KLM-pakketilbud eller skatter på Award-billetter.

Læs vilkår og betingelser for EMD-kuponer 