EMD-kupon

Har du modtaget en EMD-kupon? Du kan anvende nogle kuponer til at betale for din næste flyreservation og/eller til køb af ekstra tilvalg. Nogle kuponer kan veksles til kontanter.
 

EMD-kuponer: refunderbare og ikke-refunderbare

Hvis du har anmodet om kompensation på KLM.com, eller hvis din rejse ikke forløb som planlagt, kan du have modtaget kompensation i form af en EMD-kupon. Dette er en elektronisk kupon, som du modtager per e-mail. Hvis der står på din EMD-kupon, at den er ‘refunderbar’, kan den veksles til kontanter. Hvis der står på den, at den er ‘ikke-refunderbar’, kan du bruge den på KLM.com til betaling af en flyreservation eller til køb af ekstra tilvalg. Du kan indløse maks. 2 KLM-kuponer eller maks. 1 AIR FRANCE-kupon pr. billet eller pr. ekstra tilvalg.
 
 

Sådan bruger du din EMD-kupon

Du kan veksle din EMD-kupon på KLM.com:

  • Til kontanter på din bankkonto – hvis der står ‘refunderbar’ (refundable) på dit EMD-kupon. Veksl din EMD til kontanter .
  • Når du reserverer en flybillet hos KLM, Delta Air Lines eller Air France, eller når du køber ekstra tilvalg på KLM-flyvninger (såsom en plads med ekstra komfort) – hvis der står ‘ikke-refunderbar’ (non-refundable) på din EMD-kupon. Du vil modtage en ny EMD-kupon for eventuelt resterende kredit.
    • Brug din EMD-kupon til at reservere en flybillet på KLM.com
    • Hvis du allerede har en reservation: Brug din EMD-kupon til at købe ekstra tilvalg på KLM-flyvninger via Min Rejse
    • Hvis valutaen på EMD-kuponen er en anden end den valuta, som billetprisen er offentliggjort i, vil vekselkursen være den salgskurs, der gælder i KLM's lokale bank.

Du kan ikke bruge din EMD-kupon til at betale for KLM-pakketilbud eller skatter på Award-billetter.

Læs vilkår og betingelser for EMD-kuponer