Refunderinger og kompensation

Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre din rejse så behagelig som mulig. Men skulle din rejse med KLM ikke gå som planlagt, kan du være berettiget til en refundering af udgifterne eller en kompensation.
 

Refundering af billetudgifterne

Ønsker du at anmode om en refundering af dine billetudgifter? Se i hvilke tilfælde, du kan anmode om en refundering, og hvordan du gør det.
 

Refundering af udgifter til tilvalg

Vil du gerne anmode om en refundering af prisen på tilvalgsmuligheder såsom pladser med ekstra komfort, ekstra bagage, opgradering til Business Class eller fleksibilitet? Se på siden om refundering af tilvalgsmuligheder, i hvilke tilfælde du kan anmode om en refundering. Dit billetnummer skal altid starte med 074.
Læs mere og anmod om refundering
 

Anmod om kompensation

Dette er de tilfælde, hvor du kan anmode om kompensation:
  • Dit KLM-fly blev aflyst eller var forsinket med mere end 3 timer
  • Dit fly blev ikke aflyst eller forsinket pga. særlige omstændigheder, som f.eks. ekstreme vejrforhold, politiske uroligheder eller tredjepartsstrejker
Læs mere, og anmod om kompensation
 

Har du modtaget en KLM-kupon?

Nogle kuponer, som du har modtaget pga. flyaflysning, forsinkelse, afvist boarding eller nedgradering, kan refunderes (‘refundable EMD’) og kan veksles til penge. Andre kuponer (TDC og den ikke-refunderbare EMD) kan du bruge som kredit til din næste flyreservation og/eller til at købe ekstra tilvalg.

Læs mere om indløsning af din kupon

 

Kontroller statussen på din anmodning om refundering

 

Anmodede du om en refundering af dine (billet)udgifter?

Kontroller status